Oprettet 3. juni 2020

Blanding, hvalpe, 4 uger , salgklar 4. juli 2020





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
4 uger
Placering
Placering
4270 Høng



Annoncebeskrivelse

Obs! Billeder vil blive opdateret løbende i annoncen. Mor Sally: Bichon Havanais/Coton de tulear-blanding
Far Charlie: Fransk bulldog, brindle. Sally er en lille hund, der følger os overalt, og vil være med i alt hvad vi laver. Hun elsker at putte under dynen, og sove i favnen på en.
Hun er dog tilbageholdende og mistroisk for fremmede, både mennesker og dyr. Charlie er en meget afslappet fransk bulldog, meget rolig, og er venlig for alle, også andre hanhunde, selvom han ikke er kastreret. Han er også en puttehund, følger dig overalt, og holder meget af at køre ture. De har nogle dejlige personligheder, og er. utrolig charmerende. Forældrene er familiehunde, og bor hjemme hos os. Sally og Charlie er blevet forældre til Pernille, Polly og Pia den 8. maj 2020. 3 skønne hvalpe, som er i fuld sving med at leve livet, og rigtig vise deres personlighed. Pernille:
Mørkebrun/sort med blødt pels - kan godt se ud som om hun får lidt pelslængde som voksen. Hvidt på brystet, og en pote. Polly:
Lys brindle, hvidt bryst. Korthåret, og med hvide poter. Pia:
Mørkebrun, med lysebrune changeringer. Hvalpene ligner mest far Charlie, men med længere snude. Hvordan de kommer til at se ud som voksne, bliver spændende, der er ikke mange blandinger af disse to racer. Hvalpene vil blive vaccineret, få ormekur og registreret i Dansk Hunderegister inden afrejse. Er du interesseret, så fortæl gerne om dig selv.
Skriv gerne til:. email. Så kontakter vi dig, og aftaler nærmere om besøg. Bliver du en af de heldige der får en af de skønne piger, ser vi at du er en ansvarlig hundeejer der har både ansvarsforsikring og sundhedsforsikring på hvalpen. Der er mulighed for at reservere en hvalp på forhånd mod betaling af depositum. Dette kan vi aftale nærmere, hvis relevant.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 4 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 4. juli 2020

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;