Oprettet 3. juni 2020

Golden Retriever





Race
Race
Golden Retriever
Alder
Alder
6 år
Farve
Farve
Gylden
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
15. juni 2020
Placering
Placering
9330 Dronninglund
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

RESERVERET...

Vi bliver desværre nødt til at sælge vores dejlige Sirius, da vores livssituation er forandret, hvilket betyder, han ikke får den tid og kærlighed, han har fortjent. En perfekt familiehund. En rigtigt kælemaskine med et meget blidt og venligt sind - både over for børn, voksne og gæster. Han har modtaget grundtræning og lystrer til husbehov (sit, dæk, op i kurven, kommer når man kalder), men han er stadig lidt ivrig, når man går tur.

Sirius elsker opmærksomhed og leg og er god til at kende sin plads i flokken. Han er vant til at blive passet af venner og familie og kan være alene hjemme, når familien er på arbejde/i skole. Er ikke bange for fyrværkeri eller høje lyde., men han vil meget gerne sige hej til gæster, når de kommer. Han hopper ikke op. Vi har aldrig oplevet, han har haft truende adfærd over for andre mennesker eller dyr.

Sirius kan ikke tåle alt mad, men fungerer godt på allergivenlig kost, som f.eks. Eukaneuba Dermatosis eller Arion Hypoallergenic. Han får hud- og øre-problemer af anden kost.

Han er vant til at løbe frit i lukket have og nyder at tøffe rundt der, men han vil gerne ud at se sig om alene, hvis døren står åben. Det er ikke fordi han er den store udbryder, men byder lejligheden sig ,så tøver han ikke.

Han er ikke vild med at komme ind i en bil. Man kan godt køre med ham, men han skal hjælpes ind. Vores vurdering er, at det er noget, der kan trænes, hvis behovet og overskudet er der.

Det er vigtigt for os, at Sirius kommer til en sted, hvor der er tid og lyst til at give ham den kærlighed og tid, som han har brug for. Derfor forbeholder vi os retten til at sige nej tak, hvis det ikke føles rigtigt. Han skal videre til et godt hjem.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;