Oprettet 28. maj 2020

Rottweiler, tæve, hvalp, 10 uger , m. stamtavle, salgsklar 17.05.2020





Race
Race
Rottweiler
Alder
Alder
10 uger
Placering
Placering
7600 Struer



Annoncebeskrivelse

Vi har 2 hvalpe til salg. Vi kontaktes bedst i første omgang på sms pga mgl signal og travlhed.
1 tæve på 5 mdr og en 1 han fra vores sidste kuld på 10 uger.
Han 10 uger
Vi har valgt at sælge den han vi havde beholdt til os selv af personlige grunde. Han er en stor kraftig bred dreng med mørke farver og et fantastisk sind. Han er renlig og har et super sind i mental balance, kælen, legesyg men bestemt og med lyd på når han har mad, kødben og legetøj. Han er med DKK stamtavle, sundheds bog, chip, 1. vaccine og er gennemgående sund og rask.
Han er efter mentaltestede HD/ED frie forældre. Far er 1. generation af egen avl. Vægt 68 kg. Mor er 3 generation af egen avl. Vægt 50 kg.
De er efter nogen af verdens bedste linier gennem tiden heri adskillige verdensvindere. Han er familievenlig og vil egne sig til udstilling og træning eller et aktivt hjem med erfaring for racen.
Tæve 5 mdr.
Vi søger et hjem til den pige fra vores nye linie som vi havde beholdt til vores avl. Vi søger et roligt hjem uden børn da hun har brug for plads mentalt. Hun er utrolig sød, venlig og meget kælen men før sig lille ved kontakt. Hun er efter sunde store brede linier med store brede fodboldhoveder som er højt præmierede på verdens plan. Heriblandt adskilluge verdensvindere. Nogen af de bedste og mest anerkendte i verden.
Hun er efter hd/ed, jlpp frie linier, gudesmukmen har brug for det helt rette hjem. Hun sælges med fci stamtavle, sundheds bog, chopper, fuld vaccine og ormebehandlet Kun seriøse henvendelser besvares.
Prisen er fast.

Oplysninger:
Race: Rottweiler, stamtavle medfølger
Alder: 10 uger
Køn: Tæve, hvalp
Salgsklar pr.: 17.05.2020

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;