Oprettet 23. maj 2020

Husky-malamute, hvalpe, 5 uger , salgklar 25/6





Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
5 uger
Placering
Placering
4400 Kalundborg



Annoncebeskrivelse

Vores skønne husky-malamute tæve, Anuuk, fødte den 16. april seks helt vidunderlige og sunde hvalpe, fire hanner og to tæver. Der er tre tilbage, to hanner og én tæve.
Moderen er en rolig og dejlig familiehund, som tager sig rigtigt godt at sine hvalpe. Faderen er også en velafbalanceret og harmonisk hund, også husky-malamute. Se billede af dem begge nedenfor.
Vi lægger stor vægt på at finde de rette ejere til hvalpene og ønsker at give jer mulighed for at komme og være en del af den vigtige prægning i ugerne op til, at de rejser hjem til jer. Det er helt afgørende, at I som interesserede købere har kendskab eller sætter jer grundigt ind i slædehundes behov og høje aktivitetsniveau. Disse hunde har brug for meget motion og plads udendørs.
Hvalpene er i menneskehænder mange gange hver dag og kommer i kontakt med forskellige mennesker, dyr og børn, inden de forlader os.
Derudover naturligvis sundhedstjek, 2x ormekur, registrering i Dansk Hunderegister, chipning og vaccination.
Prisen er 9.000 kr. Der betales et reservationsgebyr på 3.000 kr., som ikke refunderes ved fortrydelse, uanset årsag, men som fratrækkes købsprisen, ved endelig afregning.

Oplysninger:
Racer: Husky-malamute
Alder: 5 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 25/6

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;