Oprettet 23. maj 2020

Lækker Bulldog søger ny familie





Race
Race
Engelsk Bulldog
Alder
Alder
12 mdr.
Farve
Farve
Sort/hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
26. april 2020
Placering
Placering
6200 Aabenraa
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Omplacering

Molly er en 1 årig blanding mellem OEB og EB passet med alt, fået vaccinationer, chippet og hundepas ???? Hun er den sødeste puttehund, er vant til både at være i sofaer og sengen om natten.
Hun elsker gåture, køreture, at være ude i haven, godbidder, sove, putte, være på toilettet når vi er ???????? kan uden problemer være selv hjemme, men elsker nu mest når vi er omkring hende ????
Molly skal desværre omplaceres fordi hun ikke kan være sammen med vores barnebarn(9 mdr.) Hun forstår simpelhen ikke, at hun ikke kan ligge sig på hende, at hun ikke kan lege vilde lege med hende og når vi forsøger at få hende til at stoppe, så snapper hun ud efter os/barnebarnet. Vi skal altid have vores barnebarn på armen og ellers skal Molly lukkes væk. Det synes vi er så synd for hende, fordi hun har det allerbedst når hun er hos os. Hun har aldrig bidt alvorligt, mere markeret. Men vi frygter det kan komme dertil, hvor hun får rigtig fat ????
Molly elsker at være ude, men hun er vildt uvenner med vores robotplæneklipper ???? den er for farlig og skal nedlægges ????heldigvis kun når den kører ????????
hun er social med andre hunde og forstår hvem der gider lege og hvem der ikke gør. Hun trækker sig bare hvis andre hunde ikke viser interesse. Hun har aldrig vist tænder efter hunde.
Hun gør og stresser, hvis der kommer nogle i huset, men er glad og hilser på dem. Hun vil gerne være midtpunktet og har det bedst der ????????
Der er ingen problemer når vi er alene hjemme, min mand, store søn og mig.
Molly har væres hos adfærdsterapeut, hvor hun konkluderede, at Molly var alfaen i familien og bare passede på os alle. Men ikke kunne magte den rolle.
Vi træner hende efter Dogwhisperer.dk principperne og hun har god effekt af træningen. Desværre gør personlige forhold at vi alligevel må af med hende (kan uddybes til evt. ny ejer)
Ny ejer skal ikke være en familie med småbørn. Molly skal ud et sted hvor hun både må være i sofa og sengen ???? Hvor der er en have, som hun kan ligge og sole sig i og gå på opdagelse ☀️????
Helt ideelt ville det være hvis hun kom til et modent par, som tidligere har haft Bulldog.
Håber der findes den rette og kærlige familie derude til vores dejlige Molly ????????????

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;