Oprettet 22. maj 2020

Flatcoated Retriever





Race
Race
Flatcoated Retriever
Alder
Alder
1 år og 11 måneder
Placering
Placering
7330 Brande



Annoncebeskrivelse

Cato er kommet til Brande internat, da tidligere ejer desværre er blevet syg.
Cato har tidligere boet i hus med stor indhegnet have, som han var rigtig glad for at bruge tid i.Han er, som flat coated ofte er, en meget smuk og elegant hund og en venlig, rigtig glad dreng med en masse energi, som let lader sig rive med af omgivelsernes aktiviter og som kan komme til at hoppe op i glæde og kådhed.
han har ikke boet med, men hvis han kan få lov, vil han meget gerne hilse på alle mennesker og hunde, han møder.
Cato ved hvad "sit" og hans navn betyder, men derudover har han ikke fået så meget træning og kan f.eks. trække en del, især i starten og når han er ivrig,- men han er lydhør og vil rigtig gerne gøre sin ejer glad.
Han elsker at komme med ud at køre bil, og hvis turen går til et sted med vand, er det endnu bedre, da han elsker vand.Næsen er også skruet rigtig på, og han vil meget gerne lege med eller hente en pind,-så grundlaget for en kommende god kammarat på jagt ligger i ham.
Vi søger et roligt og forudsigeligt hjem til ham gerne med en erfaren, fysisk robust ejer der er meget hjemme og som har tid, lyst og overskud i hverdagen til ativiteter og træninger og er indstillet på fortsat træning og opdragelse, og meget gerne hundeskole med sin hund ,- evt. med en jæger og evt. store børn/ teenagere i husstanden, som kan guide/hjælpe ham med at få ro på igen, når han bliver rigelig kåd.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;