Oprettet 21. maj 2020

Labradoodle

Race
Race
Labradoodle
Alder
Alder
2 år og 5 måneder
Placering
Placering
7330 BrandeAnnoncebeskrivelse

Buller er kommet til da tidligere desværre ejer ikke havde de rette rammer til ham. Buller er nu klar til at finde et nyt hjem.
Buller er en stor, meget glad, livlig og energisk dreng, som elsker at komme ud på gåture og udforske naturen. Han er udmiddelbart en hund med krudt i måsen og elsker at løbe derud af. Han er glad for selskab/mennesker og hilser også gerne på andre hunde.
Buller har gået til hvalpetræning og kan de basale ord som sit og læg dig og reagere også på hjemkald. Der kan dog godt være brug for endnu mere træning. Han går fint i snor og vil gerne fremad fordi han vil på eventyr. Buller har tidligere boet på landet, hvor han har haft god plads til at boltre sig på. Han er også glad for vand og vil gerne nusses og få børstet pels.
Vi søger et hjem, hvor man har tid og overskud til at bruge noget energi sammen med buller, men også et hjem hvor man kan "sige stop" på hans vegne ifht. leg og give ham roen som han også har brug for.
I hans kommende rolige hjem må der gerne være stor indhegnet have til eller et sted på landet, vil også være at foretrække. En familie med store børn/teenagere kunne også være et godt hjem for Buller.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Labradoodle 19.000. kr.

Labradoodle, hvalpe, 8 uger , salgklar 22.11.2020

Labradoodle, HAN-hvalpe, 8 uger. Flytteklar 22.11.2020, Labradoodle hvalpe søger kærligt hjem. VIGTIGT: Læs venligst HELE annoncen inden i kontakter os, og venligst udelukkende pr . telefon :-). Fader...

Alder 8 uger
2770 Kastrup

Labradoodle kr.

Labradoodle

Se evt på www.australsklabradoodle.dk

Alder
3100 Hornbæk

Labradoodle 7500 kr.

Labradoodle

1 Han tilbage ud af et kuld på 8 - han har et skønt sind. Han falder mest ud som en labrador har lidt krøl på ørene - først som 8 - 9 mdr. kan man se pelsen som den bliver! Vores hunde er stue op...

Alder 6 uger