Oprettet 9. maj 2020

Siberian Husky





Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
1 uge
Farve
Farve
Blandet
Antal
Antal
6 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
30. juli 2020
Placering
Placering
3650 Ølstykke
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Ufødte hvalpe på vej af to rigtig gode hunde, med godt sind, harmonisk bygning og sundheden i orden.
De forventes født i slut Maj
Moren Senja er 75%Grå schæfer 25%Husky.
Hun er af sind meget trofast, velopdragen, intelligent og har et utroligt venligt og roligt gemyt. Jeg har haft hende som familiehund, men også gået til både lydighedstræning og agility, som hun er rigtig god til.
Hun er 5 år nu og har aldrig fejlet noget.
Faren, Alpha, er ren Sibirisk Husky. Da han ikke er min egen hund, har jeg ikke et lige så godt kendskab til ham. Men han er valgt ud fra sundhed, bygning og sind.
Han er også en utrolig venlig hund, som kommer godt ud af det med både andre dyr og mennesker. De dage han boede hos os faldt han hurtigt ind i familien med både vores datter på 2 år og vores kat.
Begge forældre er selvfølelig passet med regelmæssigt dyrlægetjek og vaccination.

Hvorfor skal man vælge en krydsning?
Ren racede hunde har ofte flere arvelig sygdomme, da genpuljen er lille og recessivt nedarvede sygdoms gener vil derfor have større sandsynlighed for at slå igennem. Ydermere opnår man også det der kaldes krydsningsfrodighed.

Hvilken type hjem ville hvalpene passe til?
Hvalpene kan både passe til single personer, par og familier. De behøver ikke nødvendigvis meget plads indenfor, men det er aktive hunde som har brug for træning, fysisk aktivitet og mental stimulering. De vil være den perfekte makker til folk der nyder at bruge meget tid i naturen.
Vi leder efter hjem som ønsker af deres hund skal være en makker eller en del af familien og som vil give dem et aktivt hundeliv.

Hvis man er interesseret i en hvalp, kan man blive skrevet på venteliste. Når de er født kan man reservere en hvalp ved et depositum på 3000kr. Depositummet fratrækkes købsprisen, men fås ikke retur, hvis man springer fra.
Hvalpene er chippet, vaccineret og behandlet med ormekur inden afrejse. Man vil også have mulighed for at komme tilbage til en gratis vaccinations dag, når de er 12 uger.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;