Oprettet 27. april 2020

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
3 år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Rottweiler / skt. Bernhard-blanding
Farve: Mørk fawn
Køn: Hun
Vægt: 41,5 kg
Alder: 3 år
Pris: 3000,00
 

Nica er indleveret til Dyreværnet, da hun er frygtsom overfor fremmede mennesker, og dette har resulteret i nogle uheldige episoder hos tidligere familie, hvor der er kommet gæster på besøg i hjemmet. Når hun bliver presset knurrer hun, og har også markeret på en gæst. Derfor skal vi have fundet en raceerfaren familie, der ikke har mange gæster på besøg, eller alternativt har en løsning til, hvordan de vil håndtere situationer hvor det sker. 

Hun er meget rottweiler af sind, passer godt på sin familie og har ressourceforsvar overfor både mad og ben. Dette harmonerer ikke godt med små børn, der ikke kan finde ud af hundens grænser, og derfor skal Nica ud til en familie, hvor eventuelle børn er minimum er 10 år eller ældre. Som udgangspunkt fungerer Nica fint med ældre børn, men igen er det svært at finde en børnefamilie hvor legekammerater ikke kommer på besøg, og dette kan ikke fungere med Nica.  

Smukke Nica leder efter en familie, som ikke har andre dyr i forvejen, men hvor hun kan være den eneste der får opmærksomhede. For med Nica får man en super kælen hund og bedste ven for livet. Hun er den slags hund, som vil gå igennem tykt og tyndt for dem hun elsker. Hun har intet problem med at være alene hjemme, og har været vant til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag. Hendes tidligere familie har trænet med hende, og det var i den grad et hit hos hende - hun nyder at træne.  

Lige præcis til dejlige Nica leder vi altså efter et roligt og raceerfarent hjem med træningserfaring, som kan se det kæmpe potentiale, Nica kommer med. 

Vi har taget fuld røngten af Nica, da hun reagerede en smule ved extension af højre hofte. Røntgenbillederne viser, at hun har helt normale albuer og skuldre, men mild grad af hoftedysplasi på højre hofte og moderat grad på venstre hofte. Hun er dog meget muskuløs og er ikke mærket af det i dagligdagen. Men vi ved af gode grunde ikke, om hun bliver påvirket af dette, når hun bliver ældre.  

Kontakt os endelig, hvis du og din familie kan tilbyde Nica det perfekte hundeliv.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;