Oprettet 3. april 2020

Chihuahua





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
2½ år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Chihuahua
Farve: Hvid/sort
Køn: Hun
Vægt: 2,2 kg
Alder: 2½ år
Pris: 3000,00

GRUNDET SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER VEDR. CORONA-VIRUS KAN DER KUN ANSØGES OM ADOPTION VIA. telefon HVERDAGE MELLEM 09:30 - 12:00 PÅ . telefon LOKAL 2. 
Dyreværnets pt. mindste beboer, lille Elin, med de sødeste øjne er nu klar til at finde sit forever hjem. Og selvom Elin bestemt er en hund, som kan få hjerterne til at smelte hos de fleste, så leder vi ikke efter alle og enhver til Elin. Hun er nemlig en nervøs og i visse situationer, usikker lille hund.

Af den grund drømmer vi om at finde den helt rette og rolige børnefri familie til Elin. En familie som kan se hvilken fantastisk hund, der gemmer sig bag hendes forsigtige personlighed og som vil knuselske hende resten af livet.

Elin er landet hos os, fordi tidligere ejer desværre fik allergi. Hun har tidligere været vant til både at bo i hus og i lejlighed. Selvom vi kan umiddelbart godt kan se hende bo i begge slags installationer fremadrettet, skal hendes kommende familie være obs på, at Elin gør meget af ukendte lyde og når hun er nervøs. Så hendes gøen skal ikke og må ikke blive et problem, evt. i form af naboer der klager.

Andre hunde vil hun gerne og er nysgerrig overfor, så længe hun ikke har snor på. Og vi har også fået fortalt, at Elin gerne vil beskytte sin ejer i visse situationer, når hun møder andre ukendte hunde.

I forhold til renlighed har vi fået at vide, at hun i tidligere hjem godt kunne finde på at besørge indenfor. I den tid vi har haft hende hos os, har vi dog kun oplevet, at hun fra tid til anden, kunne finde på at tisse en smule.

Har du erfaring med nervøse hunde og er du lige så skudt i søde Elins blik, som vi er?
Så tøv ikke med at kontakte os for at høre nærmere.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;