Oprettet 1. april 2020

Chihuahua





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
9½ år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Chihuahua
Farve: Brun/sort
Køn: Han
Vægt: 3,5 kg
Alder: 9½ år
Pris: 3000,00

GRUNDET SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER VEDR. CORONA-VIRUS KAN DER KUN ANSØGES OM ADOPTION VIA. telefon HVERDAGE MELLEM 09:30 - 12:00 PÅ . telefon LOKAL 2.

Skønneste lille Bailey er den sødeste lille senior-hund. Hans familie desværre blevet ramt af skilsmisse, og der kunne ikke findes en boligløsning hurtigt nok til at Bailey kunne følge med en af parterne.

Det er jo i sig selv ganske trist og ulykkeligt, men vi er sikre på, at Bailey kommer til at tage en ny familie med storm i kraft af den vidunderlige personlighed han kommer med, og skal nok få nogle fabelagtige senior-år i nye kærlige og trygge omgivelser.

Han søger et roligt hjem, hvor der meget gerne må komme børnebørn på besøg, hvis det skulle være aktuelt, da han har været så glad for børnebørnene i tidligere hjem. Han har både boet i lejlighed og i hus med have. Han foretrækker det sidste, men bor hans HELT perfekte match i lejlighed, så ville det også godt kunne lade sig gøre.

Bailey bryder sig ikke om katte, men han er til gengæld meget imødekommende overfor andre hunde, hvis de er rolige, venlige og møder ham på en god måde. Han bryder sig ikke om voldsomme store hunde, men heller ikke de larmende små af slagsen. Han kan også være alene hjemme i et par timer, og er vant til at køre med på ture i bilen.

Tidligere har Bailey fået fjernet en del tænder i den ene side, hvilket betyder at hans tunge hænger ud og ikke kan holdes inde, men det er blot endnu et af hans charme-træk. Hos Dyreværnet har han igen fået sig en tandrens og fået fjernet flere tænder, og det anbefales, at han tandkontrolleres igen med røntgen om cirka 6 måneder.

Han har to løse knæskaller, men det er ikke noget, han er mærket med på nuværende tidspunkt, og så er hans pels let tør og glansløs, så han bør fodres med kvalitetssenior-foder, gerne tilsat olier, der kan gøre underværker for hans lange flotte pels.

Alt i alt en lille lækker charmetrold, som kommer til at smelte samtlige hjerter, han kommer i nærheden af.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;