Oprettet 28. marts 2020

Blanding, hvalpe, 7 mdr. , salgklar Nu





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
2650 Hvidovre



Annoncebeskrivelse

De 5 små hvalpe blev som så mange andre efterladt til deres egen skæbne. Heldigvis blev de fundet tidligt, og har ikke oplevet sult og mørke nætter alene ????
De bor som en del af familien i et lille privat internat. ??Gismo er som den ene hane i gården, også den største og tykkeste ?? Han er også den mest rolige, og elsker menneskelig kontakt og nus. Han vejer ca 6 kg
??Honey er den mindste, men også den klogeste. Hun snor de andre om sin pote, og får som regel sin vilje?? hun vejer ca 3,5 kg
??Vima elsker at lege! Hun er den mest aktive af hvalpene, og siger aldrig nej til en lille slåskamp?? hun vejer ca 4 kg
??Lara er den forsigtige pige. Hun er meget afhængig af sine søskende, og er stadig lidt usikker på fremmede mennesker. Hun vejer ca 4 kg??
??Jane er den seje, glade hvalp. Hun tager alt hvad der kommer i stiv arm, og elsker både at lege med sine søskende og at blive nusset bag ørene. Hun vejer ca 4 kg. De søger alle familier der langsomt vil lære dem alt de skal nå at lære om den store verden.
Gerne familier med hundevante børn, der vil med på tur og udforske skovbunden og stenene på stranden ??
Lara skal som den eneste ud til en familie uden børn, da hun er en meget genert og stille pige??. På videoen er de samlet i en lille løbegård - ellers var det umuligt at få dem på film samlet ??. De er ca 3 mdr gamle, og bliver små/mellemstørrelser hunde. De er alle chippet, vaccineret, blodtestet og har gyldigt pas.
Grundet deres alder er de endnu ikke kastreret - dette skal man som adoptant selv stå for inden de bliver 1,5 år gamle. De befinder sig i Portugal og formidles gennem non-profit organisationen Love Paws Rescue - se mere info og andre hunde i vores facebook gruppe. `LINK FJERNET`. og læs om vores adoptions proces på `LINK FJERNET`.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 7 mdr.
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;