Oprettet 18. marts 2020

Dalmatiner





Race
Race
Dalmatiner
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
sorte pletter
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
1. april 2020
Placering
Placering
3480 3480
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Ja



Annoncebeskrivelse

Grundet ulykkelige omstændigheder, er vi nødt til at finde et nyt hjem til vores dejlige 2 år gamle dalmatiner tæve - Maggie. Min søn har udviklet allergi og kan ikke mere tåle hundehår. Maggie er en vidunderlig, kærlig hund, som hygger sig med familien på lige fod med os andre familiemedlemmer - f.eks. hvis der vises film. Hun er oplært i at hilse på os, først når vi kommer ind i huset og har taget skoene af.
Hun har deltaget i - og gennemført - hvalpetræning, lydighedstræning samt ringtræning, og har deltaget i udstilling arrangeret af DKK. Maggie adlyder bl.a. kommandoer: ”Sit”, ”Stå”, ”Værsgo”, ”Dæk”, ”Buk”, ”Her”… osv.
Maggie er en agil hund og er vandt til mindst 3 ture om dagen - i hundeskoven eller marken eller på stranden er det optimale. Hun er glad for at svømme i søen og løbe efter pinde. Hun er meget glad for at møde andre hunde. Maggie er vandt til transport over lange distancer i bil, segle på færge, samt blev passet i 2 uger sidste gang vi var på sommerferie.
Maggie får hundefoder to gange om dagen, morgen og aften, og hun venter tålmodigt foran sin skål indtil vi siger - ”værsgo!”. Men hun kan godt lide gulerødder, kylling med ris, fisk, og agurker. Maggie har selvfølgelig alle behørige vaccinationer, derudover Rabies vaccine. Hun er ikke steriliseret, hvilket vil være attraktivt hvor der er en interesse i at avle flotte hvalpe. Hun er forsikret gennem Agria med de bedste vilkår.
Hvis Maggie ikke trives i sin nye familie, tager vi hende vil vi meget gerne tilbage og finder en anden familie til hende. Vi ønsker tage ansvar for at hun har det godt i sit nye hjem.
Stamtavle forefindes.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;