Oprettet 10. marts 2020

Blandet hund





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Skt. Bernhard / Siberian Husky / Hvid Schæfer
Farve: Fawn
Køn: Hun
Vægt: 32,8 kg
Alder: 2 år
Pris: 3000,00

Man skal ikke tilbringe mange sekunder i Ronjas selskab for at mærke, at hun har en vidunderlig personlighed, selvom hun har haft en meget barsk start på livet. 

Hendes tidligere ejer overtog Ronja, da Ronja var 15 måneder gammel. På det tidspunkt havde hun en del omsorgsvigt og tæsk med i bagagen, som kom til udtryk med en aversion mod især mænd, børn og hunde. En nervøs og vagtsom hundepige, der virkelig havde brug for at få genopbygget både tillid og selvtillid.

Bliv dyrenes helt - læs mere her

Ronja fik ALT, hvad hun havde brug for i sit seneste hjem, hvor hun er blevet overøst med kærlighed og er blevet trænet kontinuerligt med et fantastisk resultat. Det er den families fortjeneste, at Ronja er så lækker og dejlig en hund, som hun er i dag, men familien har også måtte erkende, at hun har brug for endnu mere træning, med den energi hun kommer med, for at have det bedste og mest indholdsrige liv, der passer til hendes behov. 

Ronja er stadig en forsigtig pige, der lige skal se visse folk an. Hun kan stadig godt være lidt mistroisk omkring mænd, men man vinder nemt hendes tillid. Hun er ekstremt loyal overfor sin familie og har også lidt vagthund i sig, men grundlæggende er hun super kærlig.

Hun ryger dog hurtigt tilbage i gamle vaner, hvis hun ikke trænes og aktiveres både fysisk og mentalt hver dag, så der skal være et stort overskud til denne smukke pige, ellers finder hun selv på ting, der ikke er hensigtsmæssige eller til glæde for nogen. Hun er ikke egnet i en familie med børn og hun har brug for at være alene-hund. Her hos os kan hun godt være skarp og "bitchy" overfor andre tæver, og hun er IKKE en hund, man skal teste i hundeskove og gå løs med.

Når hun er tryg med sin familie, så er hun noget af det kærligste, man kan forestille sig. Hun elsker at sove i sengen med sine mennesker, og hun giver masser af våde kys og er meget udtryksfuld i sine kærlighedserklæringer, når hun kender dem, der er omkring hende.

Hun har lige haft et kuld på syv hvalpe, hvor af tre af dem har fundet nye hjem igennem Dyreværnet også. Det ses tydeligt på hendes lidt hærgede mælkebar samt hendes muskelfattige tilstand og hun har brug for masser af ro både efter den oplevelse og efter dette skift til nyt hjem oven i hatten.

Ronja er ikke egnet som førstegangshund, og vi kræver at man har mange års personlig erfaring med højenergiske og vogtende racer og korrekt, skræddersyet træning heraf, for at komme i betragtning til hende.

Hun har, hos sidste familie, levet det dejlige, landlige ø-liv på Læsø og hun skal ud til hus i landlige omgivelser og højt til loftet igen, da hun har brug for masser af plads omkring sig for at trives optimalt.

Ronja har gyldigt pas.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;