Oprettet 8. marts 2020

Labrador blanding , hund, 2 år , salgklar Nu





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
2650 Hvidovre



Annoncebeskrivelse

Grey ??. Grey blev som så mange andre efterladt og fundet på gaden - efterladt til sig selv og egen skæbne??. Han er en lidt forsigtig dreng, men vinder hurtigt tillid hvis man ikke er fedtet med godbidder og nus??
Vi er helt sikre på at han med en smule tålmodighed, vil blive en fantastisk familie hund, der vil kunne sprede glæde og ballade i mange år endnu??. Grey er super social med andre hunde, han er legesyg både med de mennesker han kender og de andre hunde i internatet. Grey skal derfor ud til en hundevant familie, MEGET gerne med en sød pige han kan lege med og lære af.
En familie uden børn eller med større hundevante børn (12 plus), der forstår og respekterer en hunds signaler og grænser. Se videoer af Grey her:. `LINK FJERNET`. `LINK FJERNET`. Grey er fra start 2018, altså blot ca 2 år gammel, han vejer ca 20 kg og er 50 cm høj. Han er chippet, neutraliseret, vaccineret, blodtestet og har gyldigt pas. Han befinder sig i Portugal og formidles gennem non-profit organisationen Love Paws Rescue - se mere info og andre hunde i vores facebook gruppe. `LINK FJERNET`. og læs om vores adoptions proces på `LINK FJERNET`.

Oplysninger:
Racer: Labrador blanding
Alder: 2 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;