Oprettet 26. februar 2020

Blandingsrace, hund, 11 mdr.





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
11 mdr.
Placering
Placering
9560 Hadsund



Annoncebeskrivelse

Aloa. Den kære pige søger en kærlig familie. Hun er i Danmark.*. GENERELT
Hun er meget kærlig, glad, legesyg, blid, lærenem, stille, selskabelig og hengiven af sind sammen med sin plejefamilie. Hun har været meget usikker grundet manglende socialisering som hvalp, men hun er nu utrolig glad, kærlig, hengiven og legesyg overfor sin plejefamilie som hun ELSKER meget højt. Hun har det rigtig godt med de andre hunde og større rolige børn. Hun har det fint med de andre hunde. Hun har stadig brug for positiv socialisering i miljø (gåture og situationer udenfor hjemmet). Hun er meget forsigtig men på ingen måde udadreagerende, bliver usikker og skal derfor have et hjem med ro, kærlighed og tid til at støtte hendes fortsatte positive udvikling. Hun er utrolig nem i hjemmet, sød og sjov. Hun fælder ikke og der trænes med børstning. Hun elsssssker, at putte i sofaen sammen med familien. Alt i alt, en utrolig fantastisk dejlig lille pige der egner sig godt til en familie med en rolig hverdag. Hun er højt elsket i plejefamilien. BAGGRUND
Aloa blev reddet fra det offentlige shelter med sine søskende. Hun var i lokal pleje i Portugal og har siden oktober 2019 været i dansk plejefamilie.
* Hun kan KUN mødes ved erlagt res gebyr og forhåndgodkendelse til adoption. YDERLIGERE INFO
Estimeret 11 mdr | 8kg | Skulderhøjde 32-34cm | Primære racer vurderes til Bichon Havanais/ukendt mindre race. Aloa formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er. New Hope er CVR registreret.
Vi foretager hjemmebesøg før adoption, hvor du skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt.
Samtlige af vores hunde formidles med TRACES, DHHPi vaccinerede, rabies vaccineret, chip, orme- og lopperkur, Giardia snaptest og Leishmania tests, sundhedstjek og EU-pas. Kontakt: email att.: Janni.

Oplysninger:
Racer: Blandingsrace
Alder: 11 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;