Oprettet 22. februar 2020

Blanding, hund, 12 mdr.





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
2650 Hvidovre



Annoncebeskrivelse

Walther . Den lille dreng søger en kærlig familie. Han er i Danmark.*. Han er en utrolig sød, kærlig, lærenem, lydig, selskabelig, hengiven, aktiv og tillidsfuld overfor sin familie. Han elsker at løbe udendørs og kommer altid på indkald. Han er ikke vild med at gå i snor, men det kan i følge hans nuværende familie nemt læres. Han er utrolig hengiven og ELSKER, at putte med sin familie på sofaen, men fremmede gør ham utryg, hvilket der skal bruges tid at hjælpe med ham. Hertil skal han kun til et hjem med ingen eller større børn, da han har brug for ro og børns høje lyde gør ham usikker. Han er rigtig god indendørs til at slappe af selv og han kan sagtens være alene hjemme. Han er tillige renlig. Han skal blot til et hjem med ro og ikke for mange nye mennesker der kommer og går, så er han verdens mest hengivne og trofaste lille fyr. Han skal ikke til en lejlighed eller et hjem med små børn. Estimeret 1,5 år | 15kg | Skulderhøjde 34-36cm | Primære racer vurderes til Corgi/Ukendt str. mellem race. Bemærk: Han kan KUN mødes efter erlagt res gebyr og godkendelse til adoption. Walther er i Danmark og formidles gennem New Hope Denmark (NHDK), der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrlæger og andre NGO’er.
NHDK samarbejder med Fødevarestyrelsen og er CVR registreret. Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt. NHDK står for Dansk Hunde Register registrering, hvilket familierne skal omregistrere ved ankomst af hunden.
Samtlige af vores hunde formidles med TRACES, neutraliseret, laboratorie test for
dirofilariasis, Leishmania, Giardia, Barbesiose, Erlichia og Rickettsia. DHHPi vaccinerede, rabies vaccineret, chip, orme-og lopperkur, amtsdyrlæge sundhedstjek og EU-pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests, yderligere vaccinationer, HD scanning, pa.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 12 mdr.
Type: Hund

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;