Oprettet 20. februar 2020

Broholmer





Race
Race
Broholmer
Alder
Alder
9 uger
Farve
Farve
forventet: gul, rød og sort
Antal
Antal
10 hunde
Køn
Køn
Blandet
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
25. maj 2020
Placering
Placering
7620 Lemvig
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Carla venter hvalpe med Aslan. Forventet fødsel d. 25. maj. De vil være 9 uger op til Pinsen. Hvalpene er undfanget d. 21. januar.
Om Carla og Aslan:
Carla er købt som Broholmer uden stamtavle. Dvs hun er en blandingshund. Hendes mor er Tilde, Herningvej. Vi har desværre ikke kunnet få oplyst hvem hendes far er. Hun ligner sin mor.
Carla har et meget roligt sind. Hun er et dedikeret familiemedlem. Hun opfatter mig (Sofie) som lederen. Hun er lærenem. Hun underkaster sig altid nye hunde, når vi møder dem. Hun kan lege med alle. Hun har aldrig være i konflikt med nogen (hverken dyr eller menneske). Hun har taget sig af 1 hold killinger, som mistede deres mor og er altid blid ved alle dyr. Vi har høns, som hun går frit omkring med.
Aslan er ligesom Carla en blandingshund. Hans far - Dante - er ren broholmer med stamtavle. Hans mor Baloo er broholmer/labrador. Vi har mødt begge forældre mange gange, og de er fantastiske.

Aslan er 72 cm høj og vejer 55 kg. Han er en helt igennem lækker, rolig og tålmodig dreng, der hviler godt i sig selv. Han elsker børn, og er god med andre hunde uanset størrelse. Han er super nem at have med på gå-tur, i bil, på færge, på ferie osv. Vi kan have ham med over alt uden problemer. Han er meget elsket.
Facebookgruppe:

Hvalpene får ikke stamtavle og kan derfor på ingen måde sammenlignes med ægte Broholmere. De bliver blandingshunde.
Ønsker man en ægte Broholmer bør man i stedet kontakte Broholmerselskabet:

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;