Oprettet 16. februar 2020

Bichon Havanais, flere hvalpe, 2 uger , m. stamtavle, salgsklar 30-03-2020





Race
Race
Bichon Havanais
Alder
Alder
2 uger
Placering
Placering
9370 Hals



Annoncebeskrivelse

Abby & Mik , vores to absolut skønne Bichon Havanais er blevet forældre til et skønt kuld Hvalpe på syv. Abby fødte d. 3-2-2020 fire " piger " & tre " drenge " . De er alle i de sorte, brune, brindle farver m. ganske lidt hvide aft. Så vidt det er muligt skaber vi ro om de små, men fra d. 24-2-2020 modtager de gerne besøg af deres kommende familier. Mor Abby & Farmand Mik er raske & sunde,- begge undersøgt for Patella & begge øjenlyst.
De har et fantastisk dejligt temperament/sind.
Begge er stambogsført & avlsgodkendt. De små vil naturligvis blive sundhedstjekket, vaccineret, chippet & få stamtavle. Racen har følgende egenskaber: Hengiven, vagtsom, venlig, nænsom, allergivenlig, intelligent, social & egner sig særdeles godt som familiehund. Vi ønsker at finde gode hjem til de små, & derfor forbeholder vi os retten til at vurdere om Du/I er det rette match. Begge Forældre bor hos os.
.
Ved reservation betales et depositum på 3.000 kr. De små er parate til at rejse til deres kommende familier d. 30-3-2020 ugen før påske. Der er mulighed for at følge de små på FB Gruppen Abby & MIk`s Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;