Oprettet 14. februar 2020

Blanding, hund, 4 år , salgklar 1. april





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
4 år
Placering
Placering
2650 Hvidovre



Annoncebeskrivelse

Molly ??. Molly blev sammen med hendes hvalp Dolly, reddet fra et offentligt internat.
Kort efter blev hvalpen syg og døde???? det viste sig at hun i det offentlige internat havde haft distemper, men det ‘glemte’ de at oplyse. Molly har mistet SÅ meget?? sin familie, sit hjem, sine hvalpe; det er hjerteskærende at tænke på??. Alt dette til trods er hun en fantastisk hund. Hun er glad, tillidsfuld og venter blot på chancen for at få det liv, hun altid har drømt om??. Molly skal ud til en familie med hunde erfaring. En famille uden små børn (10 plus), der ligeledes er vant til at omgås hunde hensigtsmæssigt og med respekt for dens grænser og signaler.
En familie med masser af udendørs plads, hvor Molly kan løbe, snuse, lege og lære??. Molly er ca 4 år gammel og vejer 25 kg.
Hun er vaccineret, neutraliseret, chippet og har pas, og før afrejse får hun taget blodprøver og får orme- og loppekur. Hun befinder sig i Portugal og formidles gennem non-profit organisationen Love Paws Rescue - se mere info og andre hunde i vores facebook gruppe. `LINK FJERNET`. og læs om vores adoptions proces på `LINK FJERNET`.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 4 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 1. april

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;