Oprettet 14. februar 2020

Blanding, hund, 12 mdr. , salgklar 1. april





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
2650 Hvidovre



Annoncebeskrivelse

Cusca Dui - den nysgerrige ??. Cusca Dui blev fundet i en landsby tæt på mamma’s hus. Heldigvis hørte mamma om hende, og fik hende bragt i sikkerhed i hendes lille private internat, hvor hundene bor som en del af familien??. Cusca betyder nysgerrig på portugisisk. Dette navn har mamma givet hende, fordi hun stikker sin næse i alt hvad mamma foretager sig??
Hun er den mest fantastiske hund - god med mennesker, god med de andre hunde, og selv med kattene.
Hun har fra dag 1 været renlig, og sætter sig pænt ved døren, når hun skal ud. Hun er stille og rolig indenfor, og har aldrig ødelagt noget. Vi er derfor sikre på, at hun har haft en familie, inden hun blev fundet på gaden??. Cusca Dui’s drømme familie er en familie uden børn eller med større børn (10 plus), der er vant til at omgås hunde hensigtsmæssigt og med respekt for dens grænser og signaler.
En familie med masser af kærlighed og en bøtte med godbidder, der ALDRIG løber tør??
Hun binder sig meget til sin primære person, så en familie uden alt for lange arbejdsdage, da hun ikke vil trives med at skulle være alene i 9 timer om dagen.
Er der en anden hund i familien ville dette være dejligt for hende, men det er ikke et krav. Cusca Dui er ca 1,5 år gammel og vejer ca 20 kg.
Hun er vaccineret, neutraliseret, chippet og har pas, og før afrejse får hun taget blodprøver og får orme- og loppekur. Hun befinder sig i Portugal og formidles gennem non-profit organisationen Love Paws Rescue - se mere info og andre hunde i vores facebook gruppe. `LINK FJERNET`. og læs om vores adoptions proces på `LINK FJERNET`.

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: 1. april

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;