Oprettet 14. februar 2020

Blanding, hund, 12 mdr. , salgklar 1. april

Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret gratis konto
Kontakt sælger
Sælges til 3.300. kr.
Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
12 mdr.
Placering
Placering
2650 HvidovreAnnoncebeskrivelse

Cusca Dui - den nysgerrige ??. Cusca Dui blev fundet i en landsby tæt på mamma’s hus. Heldigvis hørte mamma om hende, og fik hende bragt i sikkerhed i hendes lille private internat, hvor hundene bor som en del af familien??. Cusca betyder nysgerrig på portugisisk. Dette navn har mamma givet hende, fordi hun stikker sin næse i alt hvad mamma foretager sig??
Hun er den mest fantastiske hund - god med mennesker, god med de andre hunde, og selv med kattene.
Hun har fra dag 1 været renlig, og sætter sig pænt ved døren, når hun skal ud. Hun er stille og rolig indenfor, og har aldrig ødelagt noget. Vi er derfor sikre på, at hun har haft en familie, inden hun blev fundet på gaden??. Cusca Dui’s drømme familie er en familie uden børn eller med større børn (10 plus), der er vant til at omgås hunde hensigtsmæssigt og med respekt for dens grænser og signaler.
En familie med masser af kærlighed og en bøtte med godbidder, der ALDRIG løber tør??
Hun binder sig meget til sin primære person, så en familie uden alt for lange arbejdsdage, da hun ikke vil trives med at skulle være alene i 9 timer om dagen.
Er der en anden hund i familien ville dette være dejligt for hende, men det er ikke et krav. Cusca Dui er ca 1,5 år gammel og vejer ca 20 kg.
Hun er vaccineret, neutraliseret, chippet og har pas, og før afrejse får hun taget blodprøver og får orme- og loppekur. Hun befinder sig i Portugal og formidles gennem non-profit organisationen Love Paws Rescue - se mere info og andre hunde i vores facebook gruppe. [LINK FJERNET]. og læs om vores adoptions proces på [LINK FJERNET].

Oplysninger:
Racer: Blanding
Alder: 12 mdr.
Type: Hund
Salgsklar pr.: 1. april


Blandet hund 3.900. kr.

Blandingsrace, hund, 3 år

Marley . Den søde dreng søger et kærligt hjem. GENERELT Han er en rigtig sød, glad, kærlig, hengiven, adbalanceret, aktiv, selskabelig og tillidsfuld dreng. Han er utrolig glad for mennesker, herunder...

Alder 3 år
2650 Hvidovre

Blandet hund 3.900. kr.

Blanding, hund, 12 mdr.

Walther . Den lille dreng søger en kærlig familie. Han er i Danmark.*. Han er en utrolig sød, kærlig, lærenem, lydig, selskabelig, hengiven, aktiv og tillidsfuld overfor sin familie. Han elsker at løb...

Alder 12 mdr.
2650 Hvidovre

Blandet hund 4.000. kr.

Blanding , hund, 10 mdr.

Sød og glad blandingshund søger ny familie. Da vores ældre hund desværre ikke trives godt med unghund i huset, ser vi os nødsaget til at finde et nyt hjem til ham. Der er tale om en dejlig, mindre bla...

Alder 10 mdr.
8300 Odder