Oprettet 12. februar 2020

Siberian Husky





Race
Race
Siberian Husky
Alder
Alder
5 år
Køn
Køn
Han
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Siberian Husky
Farve: Sort/hvid
Køn: Han
Vægt: 23,4 kg
Alder: 5 år
Pris: 3000,00

Coda, vores majestætiske Siberian Husky, står og sender lange blikke efter den helt rette familie, der kan tilbyde ham drømmelivet. Har man haft polar-hunde før, så har man altså her muligheden for et pragteksemplar. En helt utroligt sød og kontaktsøgende polar-gud, vi har med at gøre her.

Udover manglende tid til denne aktive fyr, så var en flytning fra hus til lejlighed ganske enkelt ikke noget, Cody kunne trives med, og af kærlighed til ham, leder han nu efter familie med hus i landlige omgivelser eller i hvert fald væk fra storby-liv, da han stresser over dette.

Cody har i tidligere hjem været godt aktiveret på motionsfronten, hvor han både har været med på løbe- og cykelture, og så de gode, lange gåture i naturskønne omgivelser, når tiden har været til det. Som erfaren racekender, så ved man, at en krabat som Coda kræver sit at holde fysisk velaktiveret og motioneret hver eneste dag, og man skal virkelig være gearet til det i sin hverdag.

Coda er dominerende i sit møde med andre hanhunde, og han finder sig ikke i noget, så hvis han fornemmer dårlig energi, så tolererer han det ikke. Overfor tæver i samme størrelse og kaliber som ham selv, er han rigtig god, men han bliver meget nemt alt for voldsom i sit møde med mindre hunde.

Han kan være alene hjemme en almindelig arbejdsdag, men ved skift til nyt hjem, skal man have en god lang indkøringsperiode, før man tester det af i fuld flor.

Har man lyst til at blive fanget af de lange blikke Coda sender ud herfra internatet i håbet om, at den erfarne husky-familie pludselig dukker op, så synes vi ikke, man skal lade ham vente for længe. Han er så klar til besøg.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;