Oprettet 11. februar 2020

Greyhound Black





Placering
Placering
9230 Svenstrup J



Annoncebeskrivelse

*lidt ældre billeder, så han er blevet lidt gråhåret siden. Nye billeder kommer snarest Vi er desværre kommet i den triste situation at vi må finde et nyt hjem til vores skønne hund
Black.
Black er en 6 årig (7 år til sommer) kastreret Greyhound.
Black passer godt på beskrivelsen af en typisk Greyhound.
Han er en stille og rolig hund, som ELSKER at ligge i sofaen/sengen. Det må han dog ikke hjemme ved os.. men ser han sit snit til det kan du alligevel som regel finde ham der ;) Black elsker at køre bil og generelt være med overalt. Han går pænt i snor på tur og trækker sjældent, dog skal Black også ALTID være i snor hvis det ikke er i en indhegning, da han ellers hurtig er på eventyr. Lydighed er ikke lige Black, så hvis han først får fart under poterne, så løber han hurtigt og ænser dig ikke ;-) Black har aldrig hoppet over ting hjemme ved os, men kan godt finde på at stille sig op af hegnet, så en hvis højde er nødvendig.
Black er ikke fan af høje lyde og er til tider en forsigtig hund.. Han elsker at blive kløet, men bliver utryg hvis man er over ham, og er altså ikke en “krammehund”. Han er god med børn og elsker alle, men vi oplever at han trækker sig meget i dagligdagen pga. den næsten konstante støj fra vores små drenge. Derfor skal Black ikke i et hjem med små børn :-)
Black har et stort jagtinstinkt, så han skal umiddelbart ikke i et hjem med smådyr, og ingen katte er et must.
Black kan være alene hjemme, men har dog altid været i selskab med andre hunde, og vi ved derfor ikke om der vil ligge en del arbejde I det hvis han skal være alene hund.
Hjem med anden hund vil være at foretrække, men ikke et krav.
Hvis man ikke kender til Greyhound vil vi anbefale folk at gå ind og læse om den på
myndeklubbens side. (link vedlagt i bunden)
Forventer at folk har sat sig ind i racen ved henvendelser :-)

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;