Oprettet 3. februar 2020

Gadehund





Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Lysebrun og sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
4. februar 2020
Placering
Placering
5220 Odense sø
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

???? Oscar ????

Den kærlige dreng søger et forevigt hjem.

GENERELT
Oscar er en rigtig blid, kærlig, rolig, godmodig, afbalanceret og dejlig dreng. Han er usikker overfor fremmede mennesker og mangler generelt socialisering, hvorfor nye ting også er overvældende for ham. Han er omgængelig og glad for andre hunde. Han er virkelig en sød dreng, der blot fortjener en kærlig familie der kan lære ham hvad kærlighed og et hjem er. Han er på ingen måde aggressiv, men underdanig og skal have en familie med erfaring med større hunde og socialisering. Han er virkelig en dejlig bamse der blot skal have lidt længere tid end gennemsnittet. Han skal til et hjem med større eller ingen børn så der er tid til ham.

BAGGRUND
Søde Oscar blev indleveret på det offentlige shelter i Portugal for 1 år siden. Hans tid før kendes ikke, men det forventes han er af et uønsket kuld hvalpe og derfor blev indleveret som lille.

YDERLIGERE INFO
Estimeret 2 år | 24kg | Skulderhøjde 58cm | Primære racer vurderes til Serra da Estrela/Golden retriever.

New Hope Denmark er en dansk nonprofit organisation, der har til formål at hjælpe gadehunde og internathunde i Portugal, med at finde et kærligt og blivende hjem.
Kig forbi vores hjemmeside (søg efter hjemmesiden "New Hope Denmark", link bliver nogen gang fjernet fra annoncen), og find svar på de fleste af dine spørgsmål vedr. adoption af en hund igennem New Hope Denmark - du vil bl.a. kunne læse hvad adoptionsgebyret dækker (sundhedskontrol, vaccinationer, sygdomstest, chip, EU pas, transport etc.), hvordan en adoption foregår, finde nyttig information både før og efter en adoption, samt se alle de hunde New Hope Denmark har til adoption.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;