Oprettet 3. februar 2020

Gadehund





Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Brun
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
3. februar 2020
Placering
Placering
5220 Odense sø
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

???? Arne ????

Den lille dreng søger en kærlig familie.

GENERELT
Han er kærlig, glad, rolig, selskabelig, sød, hengiven, kælen, tillidsfuld, mild og elsker alle mennesker, herunder er han glad for børn. Han har det fint med andre hunde. Han fælder ikke og går fint i snor. Han elsker at blive nusset og han savner en familie meget. Alt i alt, en utrolig dejlig lille dreng der bare fortjener en masse kærlighed.

BAGGRUND
Han blev indleveret på det offentlige shelter for kort tid siden. Han har været familiehund før, men de konkrete omstændigheder kendes ikke.

YDERLIGERE INFO
Estimeret 2 år | 4kg | Skulderhøjde 32cm | Primære racer vurderes til Miniature puddel/Bichon Havanais.


Arne Den godmodige dreng søger et forevigt hjem.

Arne er i Portugal og formidles gennem New Hope Denmar (NHDK), der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
NHDK samarbejder med Fødevarestyrelsen og er CVR registreret.

Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt. NHDK står for Dansk Hunde Register registrering, hvilket familierne skal omregistrere ved ankomst af hunden.
Samtlige af vores hunde formidles med TRACES, neutraliseret, laboratorie test for
dirofilariasis, Leishmania, Giardia, Barbesiose, Erlichia og Rickettsia.DHHPi vaccinerede, rabies vaccineret, chip, orme-og lopperkur, amtsdyrlæge sundhedstjek og EU-pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests, yderligere vaccinationer, HD scanning, patella luxia test, tandrens, klipning med videre, inden ankomst til Danmark.

Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte med kompetente frivillige er kun venter på at hjælpe, samt et dejligt fælleskab i en lukket familiegruppe med alle de andre familier og frivillige fra NHDK.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;