Oprettet 3. februar 2020

Gadehund





Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
5 mdr.
Farve
Farve
Brun og sort ved snuden
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
3. februar 2020
Placering
Placering
5220 Odense sø
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

???? Vitus ????

Den søde dreng søger et kærligt hjem.

GENERELT
Han er en sød, kærlig, lærenem, hengiven, aktiv, afbalanceret, legesyg og tillidsfuld dreng. Han er rigtig glad for mennesker. Han har det godt med de andre hunde. Han er rigtig glad for og tryg ved børn. Alderssvarende i udvikling og adfærd. Alt i alt, en rigtig sød hvalp.

BAGGRUND
Han blev afleverer i det offentlige shelter i Portugal for nogle måneder siden. Hans tid før han blev reddet kendes ikke, men det forventes at han har været en families hvalp som de ikke ønskede længere.

YDERLIGERE INFO
Estimeret 4,5 mdr | Forventet 20-24kg | Skulderhøjde 50-54cm | Primære racer vurderes til Schæfer/ukendt mellem str race.

New Hope Denmark er en dansk nonprofit organisation, der har til formål at hjælpe gadehunde og internathunde i Portugal, med at finde et kærligt og blivende hjem.
Kig forbi vores hjemmeside (søg efter hjemmesiden "New Hope Denmark", link bliver nogen gang fjernet fra annoncen), og find svar på de fleste af dine spørgsmål vedr. adoption af en hund igennem New Hope Denmark - du vil bl.a. kunne læse hvad adoptionsgebyret dækker (sundhedskontrol, vaccinationer, sygdomstest, chip, EU pas, transport etc.), hvordan en adoption foregår, finde nyttig information både før og efter en adoption, samt se alle de hunde New Hope Denmark har til adoption.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;