Oprettet 27. januar 2020

Chihuahua, flere hvalpe, 6 uger , m. stamtavle, salgsklar 14.02.2020





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
6 uger
Placering
Placering
4720 Præstø



Annoncebeskrivelse

Langhårede hvalpe.
Opdrættet efter Klubben For Små Selskabshunde og DKK`s avlsanbefalinger. Dvs. forældrene er eksteriørgodkendte og sundhedstestede. Både mor og far er testet for patella lux. med resultatet 0/0. Både mor og far kan ses og har de skønneste temperaments. Begge hvalpe er zobel og bliver formodentligt hhv. gul- og rød zobel. Hvalpene er nu 6 uger gamle og deres personligheder kigger frem. Jaguar (Tæven) er en lille forsigtig pige. Hun er glad, imødekommende og kontaktsøgende, men viger tilbage for sine to brødre, når de braser frem. Hun er dog god til at sige fra over for dem. Hun elsker at få kysset mave og elsker at blive nusset. Hun elsker at tumle rundt med sin mor og lege med legetøj. Jimenez er der så meget gang i det halve kunne være nok. Han er altid først henne og sige hej og hopper op ad benet indtil man tager ham op. Han kan ikke få nok opmærksomhed. Han elsker at være på armen og i centrum for opmærksomheden. Han er en super sjov dreng. Hvalpene opvokser på både BARF og tørfoder. Vi har været igang med renlighedstræning fra 3 ugers alderen indendørs på måtte, og ellers udendørs fra ca. 5 uger. De vil være vænnet til negle klip fra 1. uge. De er klar til besøg!
Jimenez (han) koster 12.000,- Jaguar (tæve)koster 13.000,-. Når vores hvalpe rejser hjemmefra. Er der foretaget sundhedstest hos dyrlægen af:
øjne, ører, næse, lymfeknuder, mund/tænder, hud/hårlag, led, bevægelser, hjerte/lunger, navle/lyske, poter og kløer, analområdet og evt. testikler. De vil være vaccineret 1. gang mod parvovirus, hundesyge, leverbetændelse, parainfluenza og leptospirose. De vil have fået ormekur 3 gange. Der medfølger foder til den første tid. Herudover vil du have mulighed for at registrere dig som hvalpe-ejer hos vores foderleverandør, og som tak få extra foder tilsendt. Der medfølger desuden et tæppe, der dufter af flokken, lidt legetøj og nogle godbidder.

Oplysninger:
Race: Chihuahua, stamtavle medfølger
Alder: 6 uger
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: 14.02.2020

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;