Oprettet 26. januar 2020

Shih tzu, tæve, hvalp, 7 uger , salgsklar 8-2-20.





Race
Race
Shih Tzu
Alder
Alder
7 uger
Placering
Placering
4270 Høng



Annoncebeskrivelse

Så er det tid til at Silke skal finde sit eget hundevenlige hjem. Søde Silke, er en ShihTzu tævehvalp, hun er super dejlige, slet ikke til at modstå. Silke er stueopdrættet, så hun vokser op i hjemmet, og er selvfølgelig meget i hænder, da jeg slet ikke kan lade vær. Hun er vant til andre hunde, kat og har mødt børn. Hun er med ude og ved godt man skal tisse ude og har prøve at gå i snor, samt køre bil og komme med på besøg sammen med hendes mor. Kort sagt er hun med i alt hvad der sker i hjemmet og må være alle steder, når vi er hjemme. En Shih Tzu fælder ikke og er allergi venlig. Inden hun flytter hjemmefra har fået ormekur og været til dyrlæge og fået lavet sundhedsbog, blevet vacc. og chippet. Der følger en lille Hvalpepakke med som indeholder:
Foder hun er vant til, samt 2 kg junior foder.
Tæppe der dufter af mor og søskende.
Halsbånd.
Bamse. Hvalpen kan reserveres for 3000,- kr., som ikke refunderes ved evt. fortrydelse, de modregnes selvfølgelig ved afhentning. Hun koster 8000,- kr.
Jeg forbeholder mig retten til at udvælge den rette familie til hvalpene. De kan selvfølgelig besøges fra nu og frem til de flytter hjemmefra. Hvis I har planlagt vinterferie passer jeg selvfølgelig Silke imens.

Race: Shih tzu
Alder: 7 uger
Køn: Tæve, hvalp
Salgsklar pr.: 8-2-20.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;