Oprettet 25. januar 2020

Puddel





Race
Race
Puddel
Farve
Farve
Fawn
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
25. januar 2020
Placering
Placering
8620 Kjellerup
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Verdens sødeste lille tæve søger ny forever familie.
Min smukke lille dværg pudel tæve på 5 år søger et nyt 5 stjernet hjem.

Hun er super sød og nem med alting. Hun er renlig og kan være alene hjemme, går pænt i snor og kommer når man kalder. Hendes lille størrelse (vejer små 5 kg og måler 32 cm over skulderen), omgængelige temperament og det at hun ikke fælder, gør hende nem at have med alle vegne og hun elsker at være med. Hun har stamtavle i DKK og har været udstillet og er mor til 3 kuld (hun skal ikke have flere hvalpe, da hun desværre har fået konstateret en lille mislyd på hjertet - det vil stå i salgskontrakten). Hun er FRI for PRA via forældres DNA og hun har en 0/0 Patella attest. Hun er fuldt sygeforsikret i Agria og forsikringen følger med.
Hun søger en familie, der har erfaring med lille pelshund og den ekstra pleje, der følger med.
Evt. familie med anden rolig hund. Hun holder af at sidde på skødet og blive nusset og kælet med og dele mysser ud. Hun er også helt vild med sin daglige massage, som hun skal have da hun får muskelspændinger i ryggen ellers) - dyrlægens anbefaling. Hun holder af at lege med bamser især, og leger gerne med mennesker men gider ikke rigtig lege med andre hunde. Hun er sød og meget omgængelig med andre hunde og bryder sig ikke om konflikter. Hun søger et hjem uden kat og uden "huskanin/lignende", da hun meget gerne vil jagte dem. Evt. med større børn (min. 10 år). Hun er sød og kærlig med børn, men for lille til børn, der ikke ved hvordan man omgås hunde fornuftigt. Hun er selvfølgelig passet med alle vaccinationer og hun har fine tænder, da de bliver børstet og renset dagligt. Hun er sød og nem at børste, klippe og ordne ører og negle på. Hun har været en del på udstilling, med flotte resultater. Alle hendes ting medfølger.
Vi forbeholder os retten til at vælge det helt rette hjem til hende, hvor hun kan blive resten af sit liv.
Hun søger nyt hjem, da vi ønsker det allerbedste liv for hende og vores øvrige hundeflok består af store og meget livlige hunde, som hun ihærdigt forsøger at følge med. Vi synes hun fortjener en mere rolig og harmonisk familie/flok, hvor hun er i centrum og får al den kærlighed og omsorg som hun fortjener og har brug for.
Forudgående besøg og efterfølgende prøvetid er obligatorisk.
Send mig gerne en sms, så er jeg nemmest at få fat i.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;