Oprettet 22. januar 2020

Skøn, fantastisk hund med meget energi





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
8 mdr.
Farve
Farve
Hvid, Brun
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
22. januar 2020
Placering
Placering
3230 Græsted
Stamtavle
Stamtavle
DKK
Jagthund
Jagthund
Nej



Annoncebeskrivelse

Vi har med tungt hjerte valgt at sætte vores elskede Ozzy til salg. Siden vi har fået Ozzy, har vores dagligdag desværre ændret sig så vi ikke føler vi kan give Ozzy den kærlighed, opmærksomhed motion og træning som vi mener han har behov for. Derfor har vi valgt at sætte vores skønne Ozzy til salg så han forhåbentligt kan finde et nyt dejligt kærligt hjem.

Ozzy er 8 måneder og en blanding - 25% fransk bulldog og 75% dansk-svensk gårdhund. Han er renlig og har gået til hvalpetræning fra han var helt lille. Han er kun blevet træning via positiv forstærkning (aka en masse guffer ????). Han elsker at putte og hygge med familien. Han elsker at blive nuset klappet og kælet. Siden han var hvalp, har han været i hundepark hvor han har lejet med andre hunde. Han er vandt til mennesker og børn.
Ozzy er hund der bruger stemmen meget når han er utilfreds. Han søger et hjem som har tid og lyst til at stimulere ham - både fysisk og psykisk. Når han har været luftet på sine gåture, slapper han af og kan lide at hygge i sin kurv med et kødben.
Det er vigtigt der er tid til motion og træning da han har meget energi. Så Ozzy kan være noget for dig hvis du elsker lange gåture.
Vi håber der er nogle søde mennesker derude som kan tage Ozzy til sig og give ham det han har brug for - han er helt igennem en skøn hund.





Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;