Oprettet 22. januar 2020

Chihuahua, hanhund, hvalp, 10 mdr. , m. stamtavle





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
10 mdr.
Placering
Placering
9490 Pandrup



Annoncebeskrivelse

Super smuk og dejlig black & tan langhåret chihuahua hanhund søger nyt hjem. Messi er et fantastisk lille væsen, som altid søger kærlighed og opmærksomhed.
Han elsker både at være aktiv udenfor og hygge i sofaen dagen lang, så længe han er sammen med sit menneske/familie. Messi vil rigtig gerne være i centrum, og han er ikke bange for at snakke, hvis han føler sig overset.
Han er vant til andre hunde, børn og gæster. Han vil rigtig gerne snakke med alle mennesker. Personlighedsmæssigt er Messi en blød hund. Han vil hellere underkaste sig andre, end at komme op og toppes.
Han er aldrig sur eller aggressiv, og er bare i bund og grund en virkelig sød og blid hund.
Derfor er det også vigtigt, at hvis han laver ballade, at han KUN bliver irrettesat på en human måde, og han må ikke råbes ad, for det vil ødelægge hans selvtillid og selvværd. Messi videreformidles som en familiehund.
Han er kryptorchid og må under ingen omstændigheder bruges i avl.
Han er oprindelig købt til udstilling, men grundet hans tilstand, er vi i samråd med opdrætter blevet enige om at formidle ham videre til et godt og blivende hjem.
Vi ser helst at det nye hjem max har én hund i forvejen. Messi er fra Bulgarien med FCI/DKK stamtavle. Født d. 23-03-2019 og 10 måneder gammel.
Han sælges med DKK købsaftale. Kontakt os hvis I har flere spørgsmål, og kom gerne og besøg ham. Han er bosat i Kaas, Pandrup.

Oplysninger:
Race: Chihuahua, stamtavle medfølger
Alder: 10 mdr.
Køn: Hanhund, hvalp

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;