Oprettet 22. januar 2020

Flatcoated Retriever





Race
Race
Flatcoated Retriever
Alder
Alder
5 år og 10 måneder
Placering
Placering
4000 Roskilde



Annoncebeskrivelse

Sødeste og gladeste Angus søger sin nye familie, da tidligere ejer desværre blev syg. Angus er kommet her til sammen med Tristan, men er fuldstændig upåvirket af ikke at være sammen med ham. De er er glade for hinanden, men ikke gode for hinanden, da de kører hinanden op i et forkert gear, og det er svært at få dem ned igen. De var heller ikke gode ang. mad sammen; Angus var dog ikke problemet, da han bare sluger sin mad. Vi har valgt at skille de to drenge ad, for at give dem den bedste tilværelse hver for sig.
Angus er en kvik og glad hund, der dog kan være lidt ufokuseret og skynde sig igennem tingene, sådan som vi kender flat coated retriever bedst. Så nogle gange når han får kontakt, kan der godt gå lidt tid før han falder til ro igen, men det bliver bedre og bedre. Han er heldigvis altid villig til at lære nye ting hvis der er en godbid i farvandet.
Angus går som en drøm i snor, han er renlig og har aldrig ødelagt noget indenfor. Han er god ved dyrlægen (lidt ivrig) og god til at få ordnet pels med mere.
Han søger en aktiv familie, gerne med kendskab til racen. Han søger en familie som gerne vil gå lange ture og bruge ham og hans næse. Han søger et hjem med hus og have, uden mindre børn og andre små dyr.
Der må gerne være anden hund i hjemmet, men det skal være en tæve. Han er lidt ligeglad med andre hunde, men gider godt damerne, når han lige har set dem an. Det er meget få han hunde vi har set ham reagere på.
Angus er kastreret.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;