Oprettet 19. januar 2020

Fransk bulldog/Staffordshire Bull terrier, hvalpe, 2 uger , salgklar 29.2.2020

Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
2 uger
Placering
Placering
4550 AsnæsAnnoncebeskrivelse

De skønneste hvalpe søger deres kommende familier fra slut uge 9.
Der er 4 piger og 1 dreng. Hvalpene er født d.4.1.2020. Moren er ren fransk bulldog og faren er 75 % fransk bulldog og 25 % staffordshire bull terrier. Begge forældre bor sammen med hvalpene, så du som køber kan møde begge og se og opleve deres gode temperament.
Ingen af de forældrene har racerelaterede sygdomme og har fin vejrtrækning.
Moren får kvalitetshundefoder efter dyrlægens anvisninger, så hvalpene kan få de optimale betingelser for en god udvikling.
Når hvalpene selv begynder at spise, vil de naturligvis ligeledes få kvalitetsfoder efter dyrlægens anbefalinger. Hvalpene har været i menneskelig kontakt fra dag 1, og vokser op inde i husets hjerterum, hvor de dagligt snakkes med, er i menneske berøring og vænner sig til almindelige hverdagslyde. Hvalpene har været til hvalpetjek ved dyrlæge d.6.1.20, hvor de alle blev fundet sunde og friske. Hvalpene vil løbende blive stimuleret med nye indtryk i takt med deres udvikling, så de socialiseres og bliver bedst muligt rustet til overgangen til deres nye familier.
De vil inden salg blandt andet have prøvet at køre med i bil, have været ude på græsplæne, hvis vejret tillader det kort tur til strand, opleve nye legeområder, møde børn og venlige vokse. Ligeledes vil renlighedstræning blive påbegyndt inden afrejse. Hvalpene vil inden afrejse få 3 x ormekur, vaccination, chipning, sundhedsundersøgelse, registrering i dansk hundregister og sundhedsbog med fra dyrlæge.
Der vil ligeledes medfølge en lille hvalpepakke med noget der dufter af mor/søskende og det foder de er vant til at få. Der laves ikke købsaftale over mail eller SMS. Jeg har naturligvis en forventning om, at du som hvalpens kommende familie tager dig tid til, at besøge din nye bedste ven inden indgåelse af fast købsaftale. Dette er også for at sikre bedst muligt, at hvalpen passer ind i din families behov og hundeerfaring. Depositum 3000 kr., som fratrækkes ved afhentning.

Oplysninger:
Racer: Fransk bulldog/Staffordshire Bull terrier
Alder: 2 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 29.2.2020

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Blandet hund 3.900. kr.

Blandingsrace, hund, 11 mdr.

Aloa. Den kære pige søger en kærlig familie. Hun er i Danmark.*. GENERELT Hun er meget kærlig, glad, legesyg, blid, lærenem, stille, selskabelig og hengiven af sind sammen med sin plejefamilie. Hun ha...

Alder 11 mdr.
9560 Hadsund

Blandet hund 3.400. kr.

Blanding, hvalpe, 7 mdr.

Yana ankom til Bianca internatet i Portugal d. 28. December 2019 efter at være født som uønsket hvalp. Her bor hun med hendes mor og 2 søskende indtil hun er gammel nok til at rejse til Danmark i midt...

Alder 7 mdr.
2980 Kokkedal

Blandet hund 100. kr.

Blandingsrace, hvalpe, 5 mdr. , salgklar 26.02.20

Meget søde, livlig og energisk gadekryds fra Rusland søger tryk hjem i Danmark. Det er en han på 5 måneder. Han blev fundet på gaden sammen sin. mor og søskende i russisk by Tula. Tre af hans søskende...

Alder 5 mdr.
2100 København Ø