Oprettet 18. januar 2020

Blandingsrace, hvalpe, 7 mdr.





Race
Race
Blandet hund
Alder
Alder
7 mdr.
Placering
Placering
6070 Christiansfeld



Annoncebeskrivelse

?? George ??. Den lille dreng søger et kærligt hjem. Han er i Danmark*. GENERELT
Han er en tillidsfuld, hengiven, selskabelig, legesyg, kælen, kærlig og blid af sind. Han er meget glad for mennesker, herunder tryg ved børn. Han er alderssvarende i adfærd og udvikling. Han er tillige rigtig glad for børn og han elsker, at lege med andre hvalpe og hunde. Han er alt i alt, en utrolig sød dreng. BAGGRUND
Han blev reddet fra under et hus, hvor han lå under med sine søskende og er nu her i danmark. Hans historie før redningen kendes ikke. YDERLIGERE INFO
Forventet 10-14kg | Skulderhøjde 36-42cm | Primære racer vurderes til Shetland Sheepdog/ukendt lille str. race. * Han kan KUN mødes ved forudgående godkendelse til adoption samt erlagt reservationgebyr.
•• Besøg New Hope Denmark på Facebook ••.
Vi har altid mange hvalpe og hunde til adoption i alle størrelser. George er i Danmark og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret. Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt. Samtlige af vores formidles med TRACES, fuld vaccination, neutraliseret, rabies vacc, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, sundhedstjek og EU- pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark. Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fællsskab. en lukket familiegruppe med alle de andre familier. Kontakt via email: email att.: Dina. BESØG OS gerne og se alle hvalpe og hunde her:
Facebook - New Hope Denmark.
Website - www. newhopedenmark. dk.
Instagram - New_hope_denmark.

Oplysninger:
Racer: Blandingsrace
Alder: 7 mdr.
Type: Hvalpe

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;