Oprettet 17. januar 2020

Labrador blanding, hvalpe, 2 uger , salgklar d.2. marts 2020





Race
Race
Labrador Retriever
Alder
Alder
2 uger
Placering
Placering
4000 Roskilde



Annoncebeskrivelse

Labrador gadekryds. Vores dejlige hund Chaga på 2 år, har født otte store skønne og sunde hvalpe. De blev født d. 6. januar og er derfor klar til en ny kærlig familie fra d. 2 marts 2020. I kuldet er der 6 tæver og 2 hanner. Efter en længere rejse rundt i Brasilien med ”Chaga” som den bedste følgesvend, måtte vi bare have hende med hjem. Derfor kender vi ikke hendes forældre. Hun var 8 mdr. da hun fandt os, og blev med det samme tilset af en dyrelæge og vaccineret. Med stor hjælp og tålmodighed fra familie i Brasilien, kom hun hjem til os.
Chaga er den dejligste familiehund, og en del af vores familie med tre børn 2, 7, og 11 år, og hun er vandt til at dele sin kurv med den mindste! Derfor bliver hvalpene også vandt til børn og et hus fuld af liv og mange lyde. De har mulighed for, når de bliver lidt større, at have adgang til have med græs.
Chaga er meget rolig, glad af sind, sund, elsker at løbe hurtigt og gø ér aldrig. Hun er en meget kærlig omsorgsfuld mor til de otte små.
Faren til kuldet, Hugo, er en flot brun Labrador med stamtavle. Han er en kærlig familiehund, med et godt temperament.
Hvalpene får dyrelæge tjek, bliver vaccineret og får ormekur, plus en hvalpepakke inden de flytter hjemmefra.
Vi forbeholder os retten til at godkende familien.
Ved interesse og reservation betales 2000,- i depositum, som modregnes det fulde beløb ved afhentning. Jeg opretter en facebook gruppe, så man kan følge hvalpenes færden og udvikling.
Vi glæder os meget til at møde jer!
:. telefon Fie

Oplysninger:
Racer: Labrador blanding
Alder: 2 uger
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: D.2. marts 2020

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;