Oprettet 14. januar 2020

Gadehund

Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Brun og sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
3. maj 2020
Placering
Placering
5220 Odense sø
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Rigmor

Den glade pige søger en forevig familie.

GENERELT
Hun er utrolig kærlig, sød, hengiven, omgængelig, afbalanceret, godmodig, glad, kælen, tillidsfuld og trofast. Hun ELSKER alle mennesker, især børn. Hun er med de frivillige med som besøgshund på den lokale skole da hun elsker børnene og de hende. Hun knytter sig stærkt til folk, er meget hengiven. Hun går fint i snor og er glad for at køre bil. Hun er meget glad for andre hunde. Alt i alt, en kær og nem pige der bare vil elskes.

BAGGRUND
Hun var familiehund før hvilket tydeligt ses på hendes kærlige og tillidsfulde væsen. Hun blev reddet for 3 måneder siden, da hun kom gående logrende hen til en frivillig der var ude i Coimbras gader. De efterlyste men fandt aldrig hendes tidligere familie. Hun er nu hos en lokal organisation i Portugal.

YDERLIGERE INFO
Estimeret 2 år | 14-16kg | Skulderhøjde 44-46cm | Primære racer vurderes til Treeing Tennessee Brindle/ukendt lille str. race.

Rigmor er i Portugal og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret.

Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt.

Samtlige af vores hunde formidles med TRACES DHHPi vaccinerede, neutraliseret, rabies vaccineret, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, sundhedstjek og EU-pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark.

Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fælleskab en lukket familiegruppe med alle de andre familier.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Gadehund 2000 kr.

Gadehund

Søde Ecco søger hjem. Han er en 10 måneder gammel græsk blanding, der blev fundet sammen med 40 andre hunde i et forladt område. Han er blevet angrebet af andre hanhunde og har synlige bidmærker. Han ...

Alder 10 mdr.
2650 Hvidovre

Gadehund Kontakt for pris kr.

Bastard, hund, 11 år

3 skønne hunde pt bosiddende på Kreta søger nyt hjem efter deres ejer (min mor) er gået bort. Vi deler udgiften til deres pas mv og transport til Danmark. Er pt hos hundene og kan hurtigt sørge for de...

Alder 11 år
2920 Charlottenlund