Oprettet 14. januar 2020

Gadehund

Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret gratis konto
Kontakt sælger
Sælges til 3200 kr.
Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Brun og sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
3. maj 2020
Placering
Placering
5220 Odense sø
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Rigmor

Den glade pige søger en forevig familie.

GENERELT
Hun er utrolig kærlig, sød, hengiven, omgængelig, afbalanceret, godmodig, glad, kælen, tillidsfuld og trofast. Hun ELSKER alle mennesker, især børn. Hun er med de frivillige med som besøgshund på den lokale skole da hun elsker børnene og de hende. Hun knytter sig stærkt til folk, er meget hengiven. Hun går fint i snor og er glad for at køre bil. Hun er meget glad for andre hunde. Alt i alt, en kær og nem pige der bare vil elskes.

BAGGRUND
Hun var familiehund før hvilket tydeligt ses på hendes kærlige og tillidsfulde væsen. Hun blev reddet for 3 måneder siden, da hun kom gående logrende hen til en frivillig der var ude i Coimbras gader. De efterlyste men fandt aldrig hendes tidligere familie. Hun er nu hos en lokal organisation i Portugal.

YDERLIGERE INFO
Estimeret 2 år | 14-16kg | Skulderhøjde 44-46cm | Primære racer vurderes til Treeing Tennessee Brindle/ukendt lille str. race.

Rigmor er i Portugal og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret.

Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt.

Samtlige af vores hunde formidles med TRACES DHHPi vaccinerede, neutraliseret, rabies vaccineret, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, sundhedstjek og EU-pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark.

Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fælleskab en lukket familiegruppe med alle de andre familier.


Gadehund 2.500. kr.

Buster Skøn dreng, hund, 12 mdr.

Buster er den skønneste dreng i hele verden . Vi elsker ham meget højt og ønsker kun at han må få et helt vidunderligt liv. Buster er født d. 17 maj 2018. Buster skal finde sin egen familie som vil ...

Alder 12 mdr.
3300 Frederiksværk

Gadehund 1.500. kr.

Lana, dejlige blanding, hund, 3 år , salgklar 15.01.2020

Lana er en glad og livlig hundepige på bare 3 ½ år og ca. 20 kg. (Født 06.06.2016) Lana er vaccineret, chippet, neutraliseret, blodtestet, chip og. pas Lana er i pleje i Kruså. Den familie som ad...

Alder 3 år
3300 Frederiksværk

Gadehund 3.300. kr.

Gadehund / blanding, hund, 2 år

Navn: Albert Født: 2017/2018 Køn: Han Vægt: 7 kg Højde: 30-35 cm Sundhedsoplysninger: vaccineret, chippet, neutraliseret og har pas. Race: Blanding Lille skønne Albert med den lækre bølgende sorte pel...

Alder 2 år
2625 Vallensbæk