Oprettet 14. januar 2020

Gadehund

Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Brun , hvid og sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
3. maj 2020
Placering
Placering
5220 Odense sø
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Mille

Den rolige pige søger et kærligt hjem.

GENERELT
Hun er rigtig kærlig, blid, sød, omgængelig, hengiven, glad og tillidsfuld pige der hviler i sig selv. Hun er glad for mennesker. Hun vil gerne nusses og elsker at gå ture udendørs, hvor hun går fint i snor. Hun har det fint med de andre hunde. Hun er en meget blid og afbalanceret. Alt i alt en meget nem og kærlig hund der fortjener et forevigt kærligt hjem.

BAGGRUND
Hun blev afleveret på det offentlige shelter i Portugal for et halvt år siden og har ventet lige siden. Hendes tid før kendes ikke.

YDERLIGERE INFO
Estimeret 2 år | 16-18kg | Skulderhøjde 46-48cm | Primære racer vurderes til Whippet/mindre str. race(r).

New Hope Denmark er en dansk nonprofit organisation, der har til formål at hjælpe gadehunde og internathunde i Portugal, med at finde et kærligt og blivende hjem.
Kig forbi vores hjemmeside (søg efter hjemmesiden "New Hope Denmark", link bliver nogen gang fjernet fra annoncen), og find svar på de fleste af dine spørgsmål vedr. adoption af en hund igennem New Hope Denmark - du vil bl.a. kunne læse hvad adoptionsgebyret dækker (sundhedskontrol, vaccinationer, sygdomstest, chip, EU pas, transport etc.), hvordan en adoption foregår, finde nyttig information både før og efter en adoption, samt se alle de hunde New Hope Denmark har til adoption.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Gadehund 2000 kr.

Gadehund

Søde Ecco søger hjem. Han er en 10 måneder gammel græsk blanding, der blev fundet sammen med 40 andre hunde i et forladt område. Han er blevet angrebet af andre hanhunde og har synlige bidmærker. Han ...

Alder 10 mdr.
2650 Hvidovre

Gadehund Kontakt for pris kr.

Bastard, hund, 11 år

3 skønne hunde pt bosiddende på Kreta søger nyt hjem efter deres ejer (min mor) er gået bort. Vi deler udgiften til deres pas mv og transport til Danmark. Er pt hos hundene og kan hurtigt sørge for de...

Alder 11 år
2920 Charlottenlund