Oprettet 14. januar 2020

Gadehund

Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Brun og hvid
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Ja
Salgsklar
Salgsklar d.
3. maj 2020
Placering
Placering
5220 Odense sø
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Ajuba

Den blide pige søger en kærlig familie.

GENERELT
Hun er meget hengiven, blid, rolig, kærlig, godmodig, afbalanceret og hengiven af sind. Hun elsker at blive nusset og være sammen med mennesker, herunder børn. Hun har det fint med de andre hunde. Hun er meget blid pige der lærenem og intelligent med et godmodigt sind. Alt i alt er hun en utrolig sød pige der fortjener den bedste forevige familie.

BAGGRUND
Ajuba blev afleveret på det offentlige shelter da hun var unghund. Hendes fortid før dette er ukendt.

YDERLIGERE INFO
Estimeret 2 år | 31kg | Skulderhøjde 63cm | Primære racer vurderes til Golden Retriever/ukendt stor str. race(r).

Ajuba er i Portugal og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret.

Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt.

Samtlige af vores hunde formidles med TRACES DHHPi vaccinerede,neutraliseret, rabies vaccineret, chip, orme- og lopperkur, Giardia og Leishmania tests, sundhedstjek og EU-pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark.

Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fælleskab en lukket familiegruppe med alle de andre familier.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Gadehund 2000 kr.

Gadehund

Søde Ecco søger hjem. Han er en 10 måneder gammel græsk blanding, der blev fundet sammen med 40 andre hunde i et forladt område. Han er blevet angrebet af andre hanhunde og har synlige bidmærker. Han ...

Alder 10 mdr.
2650 Hvidovre

Gadehund Kontakt for pris kr.

Bastard, hund, 11 år

3 skønne hunde pt bosiddende på Kreta søger nyt hjem efter deres ejer (min mor) er gået bort. Vi deler udgiften til deres pas mv og transport til Danmark. Er pt hos hundene og kan hurtigt sørge for de...

Alder 11 år
2920 Charlottenlund