Oprettet 14. januar 2020

Shetland sheepdog

Er du interesseret?
Se tlf nr. og e-mail for kun 19 kr i 5 dage
  • Danmarks største hundeportal
  • Opret gratis konto
Kontakt sælger
Sælges til 3200 kr.
Race
Race
Shetland sheepdog
Alder
Alder
2 år
Farve
Farve
Brun
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Hun
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
3. maj 2020
Placering
Placering
5220 Odense sø
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Amber

Den søde pige søger et kærligt hjem. Hun er på Fyn, Danmark.

GENERELT
Hun er rigtig blid, kontaktsøgende, glad, sød, kærlig, hengiven og tillidsfuld. Hun er meget omgængelig og utrolig hengiven og glad for mennesker. Hun er renlig og gøer ikke. Hun ELSKER børn meget højt så en børnefamilie er, at foretrække for den søde pige. Hun har det fint med andre hunde. Hun elsker at være udenfor i plejefamiliens have. Alt i alt, en meget nem kærlig lille pige der ELSKER børn.

BAGGRUND
Amber blev reddet fra gaden som yngre og har været i lokal pleje siden. Hun kom til Danmark 1,5 måned siden og er i dansk plejefamilie.
Bemærk: hun kan KUN mødes efter forudgående godkendelse til adoption.

YDERLIGERE INFO
Estimeret 2 år | 9kg | Skulderhøjde 38cm | Primære racer vurderes til Shetland sheepdog/ukendt meget lille race.

Amber er i Danmark og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret.

Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt.

Samtlige af vores hunde formidles med TRACES, neutralisering, DHHPi vaccinerede, rabies vaccineret, chip, orme- og lopperkur, Giardia snaptest og Leishmania test, sundhedstjek og EU-pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark.

Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fælleskab en lukket familiegruppe med alle de andre familier.


Shetland sheepdog 3.200. kr.

Shetland Sheepdog blanding, hund, 2 år , salgklar 11.01.2020

Amber . Den søde pige søger et kærligt hjem. Hun er på Fyn, Danmark. GENERELT Hun er rigtig blid, kontaktsøgende, glad, sød, kærlig, hengiven og tillidsfuld. Hun er meget omgængelig og utrolig hengive...

Alder 2 år
5220 Odense Sø

Shetland sheepdog 9.600. kr.

Shetland sheepdog, flere hvalpe, 7 uger

Shetland sheepdog hvalpe salgsklare 4 januar 2020. Der 6 hvalpe, hvor der er 3 af hver køn. De er opvokset i vores stue med dagligdags lyde, med børn og voksen omkring dem. Vi har begge forældre til h...

Alder 7 uger
8586 ørum Djurs

Shetland sheepdog 11000 kr.

shetland sheepdog

Alder 12 uger
3480 fredensborg