Oprettet 11. januar 2020

Chihuahua, flere hvalpe, 9 uger , m. stamtavle, salgsklar nu





Race
Race
Chihuahua
Alder
Alder
9 uger
Placering
Placering
4700 Næstved



Annoncebeskrivelse

Her er de skønneste små kærligheds-bomber, der elsker sjov og ballade. De vil rigtig gerne nusse og elsker at dele ud af deres hengivenhed. De er opsøgende og har et superkærligt og mildt sind. Hvalpene er opvokset i vores stue hvor de drøner rundt og leger det meste af dagen. De er vant til hverdagslyde og vores andre hunde. De kommer i haven flere gange dagligt, så de er godt i gang med deres renlighedstræning (uheld forekommer dog stadig).
De har været med på flere socialiseringsture og de vil helt sikkert berige enhver familie med masser af kærlighed og hvalpefjol. De har stambog i DDH, er dyrlægeundersøgt, chippet, vaccineret og har fået ormekur x 3.
Der medfølger stambog, sundhedsbog, indregistrering i DHR, købekontrakt og hvalpepakke med hundekurv, legetøj, halsrem/snor, 3 poser hundefoder, tyggeben, godbidder mm. Billede 1 og 2:
Dreng. Chokofawn. Pris 7.500,-. Billede 3 og 4:
Dreng. Lilla m. hvid. Pris 5000,- (prisreduceret gr. overbid). Billede 5 og 6:
Tæve. Hvid m. pletter. Pris 8.500,-. Skriv eller ring gerne på . telefon , hvis du vil vide mere om dem.
Jeg har en facebook grupper for alle hvalpekøbere, så det er muligt at bevare en nem kontakt og at følge de andre hvalpe. Forældrene er udstillede og avlsgodkendte efter gældende standard. De er dyrlægeundersøgt, holdt ajour med vaccinationer og ormekure, er testet fri for patella (pl 0/0), har korrekt saksebid og er sunde, raske, og med et godt sind. For os gælder devisen: sundhed, sind, linjer(genpulje) og udseende. i nævnte rækkefølge!
Bestræbelserne efter at lave smukke udstillingshunde må ALDRIG overstige bestræbelserne efter at lave sunde hunde med godt temperament. Jeg har gennemgået Hundeholderuddannelsen hos DDH og har taget opdrætteruddannelsen hos DKK og har derigennem søgt at ruste mig på bedst mulige vis til at lave de skønneste hvalpe. Det er vigtigt for os at sikre hvalpenes fremtid bedst muligt - derfor forbeholder vi os retten til at sige nej til en mulig køber.

Oplysninger:
Race: Chihuahua, stamtavle medfølger
Alder: 9 uger
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;