Oprettet 11. januar 2020

Shetland Sheepdog blanding, hund, 2 år , salgklar 11.01.2020





Race
Race
Shetland Sheepdog
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
5220 Odense Sø



Annoncebeskrivelse

Amber . Den søde pige søger et kærligt hjem. Hun er på Fyn, Danmark. GENERELT
Hun er rigtig blid, kontaktsøgende, glad, sød, kærlig, hengiven og tillidsfuld. Hun er meget omgængelig og utrolig hengiven og glad for mennesker. Hun er renlig og gøer ikke. Hun ELSKER børn meget højt så en børnefamilie er, at foretrække for den søde pige. Hun har det fint med andre hunde. Hun elsker at være udenfor i plejefamiliens have. Alt i alt, en meget nem kærlig lille pige der ELSKER børn. BAGGRUND
Amber blev reddet fra gaden som yngre og har været i lokal pleje siden. Hun kom til Danmark 1,5 måned siden og er i dansk plejefamilie.
Bemærk: hun kan KUN mødes efter forudgående godkendelse til adoption. YDERLIGERE INFO
Estimeret 2 år | 9kg | Skulderhøjde 38cm | Primære racer vurderes til Shetland sheepdog/ukendt meget lille race.
Amber er i Danmark og formidles gennem New Hope Denmark, der er en NGO der redder hunde fra gaden- og offentlige internater i Portugal. Vi samarbejder med en række dyrelæger og andre NGO’er.
New Hope Denmark er CVR registreret. Vi foretager hjemmebesøg førend adoption, hvor du som adoptant skal godkendes samt har mulighed for at føle dig tryg ved processen. Hertil skal der underskrives en juridisk bindende kontrakt. Samtlige af vores hunde formidles med TRACES, neutralisering, DHHPi vaccinerede, rabies vaccineret, chip, orme- og lopperkur, Giardia snaptest og Leishmania test, sundhedstjek og EU-pas. Hertil kan familierne tilkøbe yderligere tests samt tandrens mv inden ankomst til Danmark. Vi yder altid støtte til vores adoptanter, både ved personlig støtte samt et dejligt fælleskab. en lukket familiegruppe med alle de andre familier. Kontakt via email: email att.: Janni. BESØG OS gerne og se alle hvalpe og hunde her:
Facebook - New Hope Denmark.
Website - www. newhopedenmark. dk.
Instagram - New_hope_denmark.

Oplysninger:
Racer: Shetland Sheepdog blanding
Alder: 2 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 11.01.2020

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;