Oprettet 9. januar 2020

Dog de bordeaux/sort lab, hund, 2 år , salgklar 09-01-2020





Race
Race
Dogue de Bordeaux
Alder
Alder
2 år
Placering
Placering
7160 Tørring



Annoncebeskrivelse

Super sød og mild mellemstor han hund som mangler et dejlig nyt permanent! hjem . Hvor man bruger massere af tid i naturen eller på lange gå ture osv , hvor det er mulig for ham at deltage sammen med sin nye familie !
han kan med andre hunde men andre husdyr er ikke testet af !!. Han kan også med børn ! han er bare klar på leg og er fjollet og glad så man skal lige være opmærksom hvis han kan vælte dem omkuld , vi har ikke set noget uroligende adfærd på den front !.
Han har brug for en mild men bestemt ejer , der har overskud nu og her til at sætte kræfter i hans træning . Han er mere end villig til at lære !. Er sikker på han kan trænes til de fleste behov , hvis man skulle have sådan et i form af jagt osv ! massere af energi !MEEENNN han er også alle tiders putte hund , han elsker at putte ! . Han mangler en Buddy for life ! han kan blive den perfekte hund for den person som vil lære ham livet at kende .
Vi vil gerne vide mere om dig hvis du kunne tænke dig at komme i betragtning. til at overtage denne skønne hund . Gerne noget om hvor du bor og omgivelser , har du børn ! hvis ja store eller små ?! . har du andre dyr hvis ja hvilke dyr ?! .
Har du haft hund før !? hvis ja hvilken race og hvor længe !?! .
Lidt om hvem du er som person eller hvem i er som personer . Den slags info er meget velkommen! så vi kan tage en god vurdering af hans nye kommende hjem ! . for mere info/photo og video skriv en pb . Mvh Ingrid.

Oplysninger:
Racer: Dog de bordeaux/sort lab
Alder: 2 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: 09-01-2020

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;