Oprettet 8. januar 2020

Schnauzer blanding , hund, 4 år , salgklar Nu





Race
Race
Schnauzer
Alder
Alder
4 år
Placering
Placering
2650 Hvidovre



Annoncebeskrivelse

Mina - en glemt sjæl. Mina blev samlet op fra gaden, da hun var bare 1 år gammel. Nu er hun 4. Hun har brugt 3 år i vores shelter i Bosnien. ?? Der MÅ findes et hjem til hende derude. ??. Mina kender ikke noget til verden. Hun kender kun livet i et shelter. I shelteret er hun den sødeste pige. Hun kommer godt ud af det med alle hundene i sin flok og er altid den første, der kommer løbende hen til vores frivillige for at få opmærksomhed og lege. Hun er så glad for mennesker, og fortjener meget mere end et koldt shelter. ??. Mina drømmer om en kærlig og tålmodig familie i landlige omgivelser, som kan lære hende alt det, hun skal lære om verden og som har overskud til en aktiv hund med masser af energi. Mina er schnauzer-mix og har lige så meget brug for mental stimulering som fysisk aktivitet. Til gengæld vil hun være en trofast følgesvend for sin familie. Mina ville elske at bo med en anden hund, der vil lege og større børn (+8) som forstår, at hun har brug for tid til at falde til og blive tryg. ??. Mina er en mellemstørrelse hund, ca 50cm høj og omkring 15 kg.
Hun er steriliseret, vaccineret, chippet, blodtestet, har fået orme- og loppekur og har pas. Mina formidles gennem non-profit organisationen Love Paws Rescue og befinder sig i Bosnien.
Se mere info og andre hunde i vores facebook gruppe. Se mere info og andre hunde i vores facebook gruppe eller læs om væres adoptions proces på `LINK FJERNET`.

Oplysninger:
Racer: Schnauzer blanding
Alder: 4 år
Type: Hund
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;