Oprettet 30. december 2019

Eurasier, flere hvalpe, 5 uger , m. stamtavle, salgsklar 20 Januar

Race
Race
Eurasier
Alder
Alder
5 uger
Placering
Placering
4660 Store HeddingeAnnoncebeskrivelse

Den skønneste race.
Det er en race som ikke kun knytter sig til 1 ejer, men til 1 familie.
Den vil være der hvor flokken er, og følger dig helst overalt. Det er en race, som på grund af dens pels, gerne er ude hele året, og derfor kræver den at man har have. Den egner sig derfor ikke til folk i lejlighed. Den beskytter sin familie, og kan godt med børn.
Den har et aktivitetsniveau som tilpasser sig sin familie, så den passer både til den meget aktive familie som måske løber flere gange om ugen, og til den mere rolige familie. Den har en skøn selvrensende pels, som ikke skal vaskes så tit, men pelspleje med en kam bør gøres Ca. 1 gang om ugen, for at mindske knuder som kan give store smerter og ubehag for hunden. En meget rolig, harmonisk og kælen hund, som gerne holder din plads varm, når du rejser dig fra sofaen, men ikke sikkert du får pladsen igen frivilligt ??. Kom og besøg os, og få en snak. Pt. Er der 2 hanner og 1 tæve tilbage som mangler et nyt hjem. De har alle stamtavler i DKK, bliver chippet, fået ormekure, og vaccinationer, samt får du en hvalpepakke med til den første tid??.

Oplysninger:
Race: Eurasier, stamtavle medfølger
Alder: 5 uger
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: 20 Januar

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Eurasier 8000 kr.

Eurasier

Mor er Eurasier. Far er Samojede. Begge er søde, kærlige, imødekommende familie hunde. Kommer fra hjem med børn. Hvalpene vokser op tæt på familien, så de kan ses og høres hele tiden, og bliver en ri...

Alder 1 uge
6900 Skjern