Oprettet 19. december 2019

Gadehund





Race
Race
Gadehund
Alder
Alder
7 mdr.
Køn
Køn
Hun
Placering
Placering
2610 Rødovre



Annoncebeskrivelse

Race: Gadehunde-blanding
Farve: Brun
Køn: Hun
Vægt: 15,5 kg
Alder: 7 mdr.
Pris: 3000,00

Frigg er en smuk og lækker portugisisk gadehund, der desværre ikke kunne blive hos sin tidligere ejer, grundet uoverensstemmelser med bofællen, så vi er nødt til at finde en ny familie til denne vidunderlige skønling.

Trods sine 7 måneder, så er hun stadig hvalp med alt, hvad det indebærer, og hendes nye familie skal være indstillet på, at ved et skift, skal man starte forfra med alt. Frigg har været påbegyndt hvalpetræning, og træningen skal man ville fortsætte. Frigg er helt ufattelig kvik og enormt træningsvillig, så det ville være synd og skam ikke at udnytte hendes potentiale.

Hun har i tidligere hjem prøvet at være alene, men kan endnu ikke være alene i mange timer, uden at ødelægge ting, så det skal trænes langsomt op forfra.

Hun har umiddelbart ingen erfaringer med katte, men hun ELSKER alle hunde, hun har mødt indtil videre. Hun kan være lidt forsigtigt, og hun ville måske faktisk have godt af at lande hos nogen, der har en rolig og velafbalanceret hund i forvejen.

Hun har indtil nu boet i et skønt og lækkert naturområde med masser af skov, som hun har tilbragt endeløse timer i på gode, lange ture, og hun skal ud til nogen med nem adgang til dejlige naturområder igen. Hun har været vant til at bo i hus, men ville også kunne bo i lejlighed, hvis hun aktiveres korrekt og nok hver dag. Så længe det blot er væk fra det mest pulserende byliv, så er alt godt.

Overfor mennesker er hun også meget imødekommende, når hun lige er ovre sin første generthed. Hun har ikke boet med børn, men er meget glad for dem, hun har mødt, og vi vurderer, at hun sagtens ville kunne bo sammen med større, hundevante børn, så længe man sikrer, at der er god tid til denne aktive dejlighed i hverdagen.

Frigg har gyldigt pas.

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;