Oprettet 17. december 2019

Newfoundlænder, flere hvalpe, 2 uger , salgsklar 21/1-2020





Race
Race
Newfoundland
Alder
Alder
2 uger
Placering
Placering
3460 Birkerød



Annoncebeskrivelse

Dejlige bamser af god type. Nu har vores skønne Newfoundlænder fået 8 store og fine hvalpe. I kuldet er der: 1 brun og 4 sorte drenge.
1 sort og 2 brune piger. Begge forældre er ægte Newfoundlændere med stamtavler. Dog har vi valgt at undgå besværet med at stambogfører hvalpene, da vi går mere op i en god familiehund end en udstillings-hund. Hvalpene er af stue opdræt med store udenoms arealer, hvor der vil blive brugt meget kærlig energi på hvalpene, så de kan blive klar til at flytte hjemmefra og ud til deres nye familie fra de er fyldt 8 uger.
De vil opleve alm. dagligdags ting, køre i bil, andre husdyr mv
Hvalpene vil naturligvis have fået 3 x ormekur, blive chipset og været igennem en sundhedsattest hos dyrlægen.
Med hvalpen vil følge en logbog med hvalpens udvikling, personlighed, træning i div simpelt ting mv, dens bamse, den vante høje kvalitetsfoder og en udførlig mappe med nyttige information om jeres nye hvalp. Pris for de klassiske sorte hvalpe: 9.500 kr.
For de brune hvalpe 12.000 kr. Hvalpene kan besøges fra de er ca 3 - 4 uger gamle.
Da hvalpens suger flest indtryk til sig fra de er mellem 3 - 12 uger, vil det her også være en god ide at besøge hvalpen, samt derfor synes vi at det kun har sin fordel at de finder deres nye familie fra de er 8 uger gamle. Der kan allerede nu reservers en hvalp imod et depositum på 4.000 kr. for at tage den fra listen og restbeløbet betales ved afhentningen af jeres nye familiemedlem:-).
Depositumet er naturligvis ikke refunderebart. Der vil her på annoncen indsættes nyere billeder som hvalpene bliver større :-). Samt med et id farvet halsbånd, at kunne referere til. Skriv eller ring gerne for nærmere info.

Oplysninger:
Race: Newfoundlænder
Alder: 2 uger
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: 21/1-2020

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;