Oprettet 14. december 2019

Shih tzu, hvalpe, 1 uge , salgklar 240220





Race
Race
Shih Tzu
Alder
Alder
1 uge
Placering
Placering
8860 Ulstrup



Annoncebeskrivelse

Nu er det muligt at reservere jeres nye familiemedlem og bedste ven. Vores dejlige tæve Karla, venter sig 6 små hvalpe. Karla har termin d.27/12 og det er derfor muligt at følge jeres hvalp helt fra dag ét. Karla er en utroligt kærlig, tålmodig, menneskeelskende og enormt rolig lille hund.
Hun kan med alt og alle, store som små.
For os var det vigtigt at finde en hanhund med samme unikke sind og det lykkedes. Her er altså et kuld hvor sind og
temperament er vægtet højt. Hvalpene vil vokse op inde og vil derfor være vant til alle hverdagens lyde, vores anden hund, samt vores lille datter på 6 mdr. Og alle hendes lyde og andre børn fra familien.
De vil få uendeligt meget kærlighed og vil her, allerede fra start blive vænnet til at få nusset poter og øre, tjekket tænder og børstet omkring øjne og på kroppen. Hvalpene vil være sundhedstjekket, chippet og ormebehandlet inden afrejse.
Der vil medfølge en lille hvalpepakke med bl. a foder til den første tid og et tæppe med duft af mor. Vi forventer at du som mulig ny hvalpeejer, har sat dig ind i hvor meget pelspleje en shih tzu kræver, samt har overvejet sygeforsikring. Ved reservation betales 2000kr., som ikke refunderes ved fortrydelse, men modregnes ved afhentning.
Vi forbeholder os retten til at vælge i mellem hvalpenes nye familier. Kontakt Camilla på :. telefon Der er allerede nu reserveret hvalpe. Billederne er af mor Karla

Oplysninger:
Racer: Shih tzu
Alder: 1 uge
Type: Hvalpe
Salgsklar pr.: 240220

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;