Oprettet 10. december 2019

Tibetansk spaniel, flere hvalpe, 12 uger , m. stamtavle, salgsklar nu





Race
Race
Tibetansk spaniel
Alder
Alder
12 uger
Placering
Placering
7323 Give



Annoncebeskrivelse

Skønne tibbe-hvalpe til salg. Vi har en han (som skulle have været til udlandet, hvilket desværre blev forhindret af private årsager), og en yndig lille tæve født 6.9.19, som er rejseklare, også til udlandet fra den 20.12.29, da de har deres basisvaccinationer og rabies vaccinationer indført i EU-pas. De har selvfølgelig DKK/FCI stamtavle, sundhedsattest og hvad man ellers kan forvente fra top-opdræt, - vi har snart 40 års erfaring med racen, har masser af multichampions, men først og fremmest masser af supersøde hunde i hundefamilien og vi har leveret flere generationer til gode hvalpekøbere.
Vi har også små hvalpe, født 12.11.19, men de er selvfølgelig ikke rejseklare endnu.
Der er billeder af både de store hvalpe (det ekstra er af hannen), deres forældre (blond mor, zobel far), de små hvalpe og deres forældre (også blond mor og zobel far). I dette kuld er der 2 hanner og en tæve ledig til salg.
Du/I er hjertelig velkomne til at tage kontakt, så vi kan aftale et besøg, når det passer, dog helst efter den 20.12., da vi er lidt optaget indtil da, - men jeg svarer med garanti efter den dato. Men ring eller send gerne sms før.

Oplysninger:
Race: Tibetansk spaniel, stamtavle medfølger
Alder: 12 uger
Køn: Flere hvalpe
Salgsklar pr.: Nu

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;