Oprettet 8. december 2019

Puddel

Race
Race
Puddel
Alder
Alder
9 uger
Farve
Farve
Sort
Antal
Antal
1 hund
Køn
Køn
Han
Kastreret/steriliseret
Kastreret/steriliseret
Nej
Salgsklar
Salgsklar d.
8. december 2019
Placering
Placering
7100 Vejle
Jagthund
Jagthund
NejAnnoncebeskrivelse

Dejlig, 9 uger gammel, puddel hvalp sælges, da der er opstået langvarig sygdom i familien. Derfor har vi indset, at vi ikke kan give ham hvad han fortjener, hvilket er synd for ham.

Han er en dejlig hvalp, som er meget er godt på vej til at være renlig, har et godt temperament og er meget tillidsfuld. Han er i den alder, hvor han tror at han er den "store hund", selv overfor de rigtig "store hunde".

Han er chippet, har ormekur og er vaccineret mod parvovirus, hundesyge, leverbetændelse, parainfluenza, bordetella bronchiseptia og leptospirose.

For flere informationer så skriv/ring

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

Puddel 12.000. kr.

Puddel, flere hvalpe, 8 uger , m. stamtavle, salgsklar 16/9-20

Puddel, flere hvalpe, 8 uger , salgs klar 16/9-20. Puddel hvalpe, sorte og abrikose hannar og hunner. Charmerende puddel hvalpe, de er kærlige og glade for børn. De bliver omkring 35-40cm. De har fået...

Alder 8 uger
8860 Ulstrup

Puddel 7000 kr.

Puddel

2 super dejlige drenge sælges .. de vokser op i stuen - bliver vænnet til at omgåes børn og andre hunde .. de vil blive chippet - vaccineret - og fået ormekur... kom og se dem .. er der problemer til ...

Alder 5 uger
7130 Juelsminde

Puddel 12000 kr.

Puddel

Storpuddel han på 8 uger med DKK stamtavle efter højt præmierede forældre HD A søger et fremtidig hjem er vaccineret chip og sundhedsbog.

Alder 9 uger
6862 Tistrup