Oprettet 4. december 2019

ægte fransk bulldog, hund, 2 uger , salgklar 17.01.20





Race
Race
Fransk Bulldog
Alder
Alder
2 uger
Placering
Placering
4800 Nykøbing F



Annoncebeskrivelse

De dejligste fransk bulldog hvalpe, født 18-11-2019. Der er 5 i alt, 4 hanner og 1 tæve. Hvalpene blev dyrlægetjekket på dyrehospitalet dagen efter fødslen.
Begge forældre er fransk bulldog, og begge forældrehunde bor her hos mig. Er man ikke bekendt med racen, er det en god ide at sætte sig ind i racen, som har en fantastisk personlighed.
Hvalpene vokser op i et almindeligt aktivt hjem med begge forældre og lærer alle lydene herfra.
Inden hvalpene flytter hjemmefra bliver de dyrlægekontrolleret igen, bliver vaccineret, får ormekur og bliver chippet og får en sundhedsbog.
De skal til dyrlæge 13. januar.
Der medfølger halsbånd, lidt legetøj og lidt foder.
Du kan reservere en hvalp for 3.000 kroner, som ikke refunderes ved fortrydelse. Restbeløbet betales ved afhentning af hvalpen. Du skal være meget velkommen til at besøge hvalpen, og kommer du langvejs fra, sender jeg en ugentlig opdatering med et par billeder.
Så måske skal 2020 være året til en lille ny i hjemmet. De er klar til at flytte hjemmefra medio januar.
Ring eller skriv for mere info.
Billede 1 - hvalpene er 2 uger gamle. De fawn er begge hanner, Billede 2 er mor Wilma (10,4 kilo), 2½ år gammel, billede 3 er far Winston (10,7 kilo), 5½ år gammel. Begge forældre er sunde og raske uden vejrtrækningsproblemer, dårlige knæ og allergier. Jeg forbeholder mig ret til at vælge, hvor hvalpene skal hen. Ring for en uforpligtende snak ;-).

Oplysninger:
Racer: Ægte fransk bulldog
Alder: 2 uger
Type: Hund
Salgsklar pr.: 17.01.20

Sælger kan desværre ikke kontaktes da annoncen ikke længere er aktiv.

;